Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29183
| Title: | Finding of adhesion energy at contact nanoparticle-surface | 
| Other Titles: | Определение энергии адгезии при контакте наночастицаповерхность | 
| Authors: | Skaptsov, Andrey Yurevich, Vladimir Скапцов, Андрей Юревич, Владимир  | 
| Affiliation: | Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Skaptsov A. Finding of adhesion energy at contact nanoparticle-surface / Andrey Skaptsov, Vladimir Yurevich // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 17–18. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). | 
| Bibliographic description (International): | Skaptsov A., Yurevich V. (2019) Finding of adhesion energy at contact nanoparticle-surface. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 17-18 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019  | 
| Conference/Event: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | 
| Issue Date: | 10-okt-2019 | 
| Date of entry: | 15-nov-2019 | 
| Publisher: | ТНТУ TNTU  | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil  | 
| Temporal Coverage: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019  | 
| Number of pages: | 2 | 
| Page range: | 17-18 | 
| Start page: | 17 | 
| End page: | 18 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29183 | 
| ISBN: | 978-966-305-104-8 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| Ebben a gyűjteményben: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) | 
Fájlok a dokumentumban:
| Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Skaptsov_A-Finding_of_adhesion_energy_17-18.pdf | 610,1 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás | |
| ProcSPHNP_2019_Skaptsov_A-Finding_of_adhesion_energy_17-18.djvu | 28,85 kB | DjVu | Megtekintés/Megnyitás | |
| ProcSPHNP_2019_Skaptsov_A-Finding_of_adhesion_energy_17-18__COVER.png | 341,99 kB | image/png | Megtekintés/Megnyitás | 
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!