Utilize este identificador para referenciar este registo:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29183
Registo completo
| Campo DC | Valor | Idioma | 
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Skaptsov, Andrey | |
| dc.contributor.author | Yurevich, Vladimir | |
| dc.contributor.author | Скапцов, Андрей | |
| dc.contributor.author | Юревич, Владимир | |
| dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
| dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
| dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:47Z | - | 
| dc.date.available | 2019-11-15T09:55:47Z | - | 
| dc.date.created | 2019-10-10 | |
| dc.date.issued | 2019-10-10 | |
| dc.identifier.citation | Skaptsov A. Finding of adhesion energy at contact nanoparticle-surface / Andrey Skaptsov, Vladimir Yurevich // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 17–18. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). | |
| dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29183 | - | 
| dc.format.extent | 17-18 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ТНТУ | |
| dc.publisher | TNTU | |
| dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
| dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
| dc.title | Finding of adhesion energy at contact nanoparticle-surface | |
| dc.title.alternative | Определение энергии адгезии при контакте наночастицаповерхность | |
| dc.type | Conference Abstract | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 2 | |
| dc.identifier.citationen | Skaptsov A., Yurevich V. (2019) Finding of adhesion energy at contact nanoparticle-surface. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 17-18 [in Ukrainian]. | |
| dc.contributor.affiliation | Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь | |
| dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| dc.citation.spage | 17 | |
| dc.citation.epage | 18 | |
| dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
| Aparece nas colecções: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) | |
Ficheiros deste registo:
| Ficheiro | Descrição | Tamanho | Formato | |
|---|---|---|---|---|
| ProcSPHNP_2019_Skaptsov_A-Finding_of_adhesion_energy_17-18.pdf | 610,1 kB | Adobe PDF | Ver/Abrir | |
| ProcSPHNP_2019_Skaptsov_A-Finding_of_adhesion_energy_17-18.djvu | 28,85 kB | DjVu | Ver/Abrir | |
| ProcSPHNP_2019_Skaptsov_A-Finding_of_adhesion_energy_17-18__COVER.png | 341,99 kB | image/png | Ver/Abrir | 
Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.