Por favor, use este identificador para citar o enlazar este ítem:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29183
Registro completo de metadatos
Campo DC | Valor | Lengua/Idioma |
---|---|---|
dc.contributor.author | Skaptsov, Andrey | |
dc.contributor.author | Yurevich, Vladimir | |
dc.contributor.author | Скапцов, Андрей | |
dc.contributor.author | Юревич, Владимир | |
dc.coverage.temporal | 10-11 жовтня 2019 року | |
dc.coverage.temporal | 10-11 October 2019 | |
dc.date.accessioned | 2019-11-15T09:55:47Z | - |
dc.date.available | 2019-11-15T09:55:47Z | - |
dc.date.created | 2019-10-10 | |
dc.date.issued | 2019-10-10 | |
dc.identifier.citation | Skaptsov A. Finding of adhesion energy at contact nanoparticle-surface / Andrey Skaptsov, Vladimir Yurevich // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 17–18. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-104-8 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29183 | - |
dc.format.extent | 17-18 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 | |
dc.relation.ispartof | Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 | |
dc.title | Finding of adhesion energy at contact nanoparticle-surface | |
dc.title.alternative | Определение энергии адгезии при контакте наночастицаповерхность | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 2 | |
dc.identifier.citationen | Skaptsov A., Yurevich V. (2019) Finding of adhesion energy at contact nanoparticle-surface. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 17-18 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
dc.citation.spage | 17 | |
dc.citation.epage | 18 | |
dc.citation.conference | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ | |
Aparece en las colecciones: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Ficheros en este ítem:
Fichero | Descripción | Tamaño | Formato | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Skaptsov_A-Finding_of_adhesion_energy_17-18.pdf | 610,1 kB | Adobe PDF | Visualizar/Abrir | |
ProcSPHNP_2019_Skaptsov_A-Finding_of_adhesion_energy_17-18.djvu | 28,85 kB | DjVu | Visualizar/Abrir | |
ProcSPHNP_2019_Skaptsov_A-Finding_of_adhesion_energy_17-18__COVER.png | 341,99 kB | image/png | Visualizar/Abrir |
Los ítems de DSpace están protegidos por copyright, con todos los derechos reservados, a menos que se indique lo contrario.