Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29131

Tittel: The role of audit of information systems in securing food quality
Alternative titler: Роль аудита информационных систем в обеспечении качества пищевых продуктов
Authors: Kozlova, Elena
Bantsevich, Yauhen
Козлова, Елена
Банцевич, Евгений
Affiliation: Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь
Bibliographic description (Ukraine): Kozlova E. The role of audit of information systems in securing food quality / Elena Kozlova, Yauhen Bantsevich // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 27. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів).
Bibliographic description (International): Kozlova E., Bantsevich Y. (2019) The role of audit of information systems in securing food quality. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 27 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019
Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019
Conference/Event: Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Utgivelsesdato: 10-okt-2019
Date of entry: 15-nov-2019
Forlag: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 10-11 жовтня 2019 року
10-11 October 2019
UDC: 664
Number of pages: 1
Page range: 27
Start page: 27
End page: 27
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29131
ISBN: 978-966-305-104-8
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019
Content type: Conference Abstract
Vises i samlingene:Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019)



Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright