Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29127
Назва: | Нові підходи в технології очищення води за допомогою фератів(vi) лужних металів |
Інші назви: | New approaches in water treatment technology using ferrates(vi) alkaline metals |
Автори: | Головко, Дмитро Гончарова, Ірина Шевченко, Людмила Барашовець, Ярослав Golovko, Dmitriy Goncharova, Irina Shevchenko, Ludmila Barashovets, Yaroslav |
Приналежність: | Український державний хіміко-технологічний університет, м. Дніпро, Україна Київський національний торговельно-економічний університет, м. Київ, Україна Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара, м. Дніпро, Україна ТОВ «Системи чистої води», «Clean Water Systems» LTD, м. Київ, Україна |
Бібліографічний опис: | Нові підходи в технології очищення води за допомогою фератів(vi) лужних металів / Дмитро Головко, Ірина Гончарова, Людмила Шевченко, Ярослав Барашовець // Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 10-11 жовтня 2019 року. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 26. — (Безпечність і контроль якості харчових продуктів). |
Bibliographic description: | Golovko D., Goncharova I., Shevchenko L., Barashovets Y. (2019) Novi pidkhody v tekhnolohii ochyshchennia vody za dopomohoiu ferativ(vi) luzhnykh metaliv [New approaches in water treatment technology using ferrates(vi) alkaline metals]. Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 10-11 October 2019), pp. 26 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 2019 Proceedings of the Ⅴ International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry", 2019 |
Конференція/захід: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅴ міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ |
Дата публікації: | 10-жов-2019 |
Дата внесення: | 15-лис-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 10-11 жовтня 2019 року 10-11 October 2019 |
УДК: | 628.161 546.726 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 26 |
Початкова сторінка: | 26 |
Кінцева сторінка: | 26 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29127 |
ISBN: | 978-966-305-104-8 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2019 |
References: | 1. Sharma V. K., Zboril R., Varma R. S. Ferrates: greener oxidants with multimodal action in water treatment technologies. Acc. Chem. Res. 2015. Vol. 48. No 2. PP. 182–191. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅴ Міжнародна науково-технічна конференція „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ProcSPHNP_2019_Golovko_D-New_approaches_in_water_treatment_26.pdf | 289,58 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Golovko_D-New_approaches_in_water_treatment_26.djvu | 19,58 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
ProcSPHNP_2019_Golovko_D-New_approaches_in_water_treatment_26__COVER.png | 426,37 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.