Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28587
| Tytuł: | Гідроліз протеїнів сироватки молока протеазами тваринного походження |
| Inne tytuły: | Hydrolysis of milk whey proteins by animal proteases |
| Authors: | Олесницька, В. Olesnitska, V. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
| Bibliographic description (Ukraine): | Олесницька В. Гідроліз протеїнів сироватки молока протеазами тваринного походження / Олесницька В. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 111. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.). |
| Bibliographic description (International): | Olesnitska V. (2019) Hidroliz proteiniv syrovatky moloka proteazamy tvarynnoho pokhodzhennia [Hydrolysis of milk whey proteins by animal proteases]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 111 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019 |
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Data wydania: | 25-kwi-2019 |
| Date of entry: | 18-cze-2019 |
| Wydawca: | ТНТУ TNTU |
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 25-26 квітня 2019 25-26 April 2019 |
| UDC: | 664.38 |
| Słowa kluczowe: | гідроліз білки сироватки молока біоактивні пептиди hydrolysis milk whey proteins bioactive peptides |
| Strony: | 1 |
| Zakres stron: | 111 |
| Główna strona: | 111 |
| Strona końcowa: | 111 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28587 |
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019 |
| Typ zawartości: | Conference Abstract |
| Występuje w kolekcjach: | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SNT_2019_Olesnitska_V-Hydrolysis_of_milk_whey_111.pdf | 312,99 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| SNT_2019_Olesnitska_V-Hydrolysis_of_milk_whey_111.djvu | 19,63 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| SNT_2019_Olesnitska_V-Hydrolysis_of_milk_whey_111__COVER.png | 403,48 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi