Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28587
Назва: | Гідроліз протеїнів сироватки молока протеазами тваринного походження |
Інші назви: | Hydrolysis of milk whey proteins by animal proteases |
Автори: | Олесницька, В. Olesnitska, V. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Бібліографічний опис: | Олесницька В. Гідроліз протеїнів сироватки молока протеазами тваринного походження / Олесницька В. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 111. — (Хімія. Хімічна, біологічна та харчова технології.). |
Bibliographic description: | Olesnitska V. (2019) Hidroliz proteiniv syrovatky moloka proteazamy tvarynnoho pokhodzhennia [Hydrolysis of milk whey proteins by animal proteases]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 111 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019 |
Конференція/захід: | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Дата публікації: | 25-кві-2019 |
Дата внесення: | 18-чер-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 25-26 квітня 2019 25-26 April 2019 |
УДК: | 664.38 |
Теми: | гідроліз білки сироватки молока біоактивні пептиди hydrolysis milk whey proteins bioactive peptides |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 111 |
Початкова сторінка: | 111 |
Кінцева сторінка: | 111 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28587 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SNT_2019_Olesnitska_V-Hydrolysis_of_milk_whey_111.pdf | 312,99 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SNT_2019_Olesnitska_V-Hydrolysis_of_milk_whey_111.djvu | 19,63 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SNT_2019_Olesnitska_V-Hydrolysis_of_milk_whey_111__COVER.png | 403,48 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.