Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28379
Назва: | Особливості процесу кристалізації у виробництві цукру |
Інші назви: | Features of the crystalization process in sugar production |
Автори: | Свинчак, У. Svynchak, U. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
Бібліографічний опис: | Свинчак У. Особливості процесу кристалізації у виробництві цукру / Свинчак У. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 19. — (Обладнання харчових виробництв). |
Bibliographic description: | Svynchak U. (2019) Osoblyvosti protsesu krystalizatsii u vyrobnytstvi tsukru [Features of the crystalization process in sugar production]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 19 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019 |
Конференція/захід: | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
Дата публікації: | 25-кві-2019 |
Дата внесення: | 18-чер-2019 |
Видавництво: | ТНТУ TNTU |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 25-26 квітня 2019 25-26 April 2019 |
УДК: | 664.126.4 |
Теми: | процес кристалізації виробництво цукру crystallization process sugar production |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 19 |
Початкова сторінка: | 19 |
Кінцева сторінка: | 19 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28379 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019 |
Перелік літератури: | 1. Мирончук, В.Г. Методика моделювання процесу промислової кристалізації цукрози [Текст] / В.Г. Мирончук, О.А. Єщенко // Харчова промисловість. – К.: НУХТ. – 2009. – № 8. – С.87 – 90. |
References: | 1. Myronchuk, V.H. Metodyka modeliuvannia protsesu promyslovoi krystalizatsii tsukrozy [Text], V.H. Myronchuk, O.A. Yeshchenko, Kharchova promyslovist, K., NUKhT, 2009, No 8, P.87 – 90. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2019) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
SNT_2019_Svynchak_U-Features_of_the_crystalization_19.pdf | 337,02 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
SNT_2019_Svynchak_U-Features_of_the_crystalization_19.djvu | 20,25 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
SNT_2019_Svynchak_U-Features_of_the_crystalization_19__COVER.png | 402,69 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.