Link lub cytat.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28379
| Tytuł: | Особливості процесу кристалізації у виробництві цукру |
| Inne tytuły: | Features of the crystalization process in sugar production |
| Authors: | Свинчак, У. Svynchak, U. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University |
| Bibliographic description (Ukraine): | Свинчак У. Особливості процесу кристалізації у виробництві цукру / Свинчак У. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 19. — (Обладнання харчових виробництв). |
| Bibliographic description (International): | Svynchak U. (2019) Osoblyvosti protsesu krystalizatsii u vyrobnytstvi tsukru [Features of the crystalization process in sugar production]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 19 [in Ukrainian]. |
| Część publikacji: | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019 |
| Konferencja/wydarzenie: | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Journal/kolekcja: | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Data wydania: | 25-kwi-2019 |
| Date of entry: | 18-cze-2019 |
| Wydawca: | ТНТУ TNTU |
| Place edycja: | Тернопіль Ternopil |
| Zakresu czasowego: | 25-26 квітня 2019 25-26 April 2019 |
| UDC: | 664.126.4 |
| Słowa kluczowe: | процес кристалізації виробництво цукру crystallization process sugar production |
| Strony: | 1 |
| Zakres stron: | 19 |
| Główna strona: | 19 |
| Strona końcowa: | 19 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28379 |
| Właściciel praw autorskich: | © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019 |
| Wykaz piśmiennictwa: | 1. Мирончук, В.Г. Методика моделювання процесу промислової кристалізації цукрози [Текст] / В.Г. Мирончук, О.А. Єщенко // Харчова промисловість. – К.: НУХТ. – 2009. – № 8. – С.87 – 90. |
| References: | 1. Myronchuk, V.H. Metodyka modeliuvannia protsesu promyslovoi krystalizatsii tsukrozy [Text], V.H. Myronchuk, O.A. Yeshchenko, Kharchova promyslovist, K., NUKhT, 2009, No 8, P.87 – 90. |
| Typ zawartości: | Conference Abstract |
| Występuje w kolekcjach: | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2019) |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| SNT_2019_Svynchak_U-Features_of_the_crystalization_19.pdf | 337,02 kB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie | |
| SNT_2019_Svynchak_U-Features_of_the_crystalization_19.djvu | 20,25 kB | DjVu | Przeglądanie/Otwarcie | |
| SNT_2019_Svynchak_U-Features_of_the_crystalization_19__COVER.png | 402,69 kB | image/png | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi