Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28379

Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСвинчак, У.
dc.contributor.authorSvynchak, U.
dc.coverage.temporal25-26 квітня 2019
dc.coverage.temporal25-26 April 2019
dc.date.accessioned2019-06-18T10:39:52Z-
dc.date.available2019-06-18T10:39:52Z-
dc.date.created2019-04-25
dc.date.issued2019-04-25
dc.identifier.citationСвинчак У. Особливості процесу кристалізації у виробництві цукру / Свинчак У. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 19. — (Обладнання харчових виробництв).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28379-
dc.format.extent19
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofМатеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019
dc.subjectпроцес кристалізації
dc.subjectвиробництво цукру
dc.subjectcrystallization process
dc.subjectsugar production
dc.titleОсобливості процесу кристалізації у виробництві цукру
dc.title.alternativeFeatures of the crystalization process in sugar production
dc.typeConference Abstract
dc.rights.holder© Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664.126.4
dc.relation.references1. Мирончук, В.Г. Методика моделювання процесу промислової кристалізації цукрози [Текст] / В.Г. Мирончук, О.А. Єщенко // Харчова промисловість. – К.: НУХТ. – 2009. – № 8. – С.87 – 90.
dc.relation.referencesen1. Myronchuk, V.H. Metodyka modeliuvannia protsesu promyslovoi krystalizatsii tsukrozy [Text], V.H. Myronchuk, O.A. Yeshchenko, Kharchova promyslovist, K., NUKhT, 2009, No 8, P.87 – 90.
dc.identifier.citationenSvynchak U. (2019) Osoblyvosti protsesu krystalizatsii u vyrobnytstvi tsukru [Features of the crystalization process in sugar production]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 19 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
dc.contributor.affiliationTernopil Ivan Puluj National Technical University
dc.citation.journalTitleМатеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
dc.citation.spage19
dc.citation.epage19
dc.citation.conferenceⅡ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Розташовується у зібраннях:Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2019)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.