Palun kasuta seda identifikaatorit viitamiseks ja linkimiseks:
                
    http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28379
 
| Pealkiri: | Особливості процесу кристалізації у виробництві цукру | 
| Teised pealkirjad: | Features of the crystalization process in sugar production | 
| Autor: | Свинчак, У. Svynchak, U. | 
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Puluj National Technical University | 
| Bibliographic description (Ukraine): | Свинчак У. Особливості процесу кристалізації у виробництві цукру / Свинчак У. // Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 25-26 квітня 2019. — Т. : ТНТУ, 2019. — С. 19. — (Обладнання харчових виробництв). | 
| Bibliographic description (International): | Svynchak U. (2019) Osoblyvosti protsesu krystalizatsii u vyrobnytstvi tsukru [Features of the crystalization process in sugar production]. Materialy Ⅱ Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 25-26 April 2019), pp. 19 [in Ukrainian]. | 
| Is part of: | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 2019 | 
| Conference/Event: | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | 
| Journal/Collection: | Матеріали Ⅱ Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ | 
| Ilmumisaasta: | 25-apr-2019 | 
| Date of entry: | 18-juu-2019 | 
| Kirjastaja: | ТНТУ TNTU | 
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil | 
| Temporal Coverage: | 25-26 квітня 2019 25-26 April 2019 | 
| UDC: | 664.126.4 | 
| Märksõnad: | процес кристалізації виробництво цукру crystallization process sugar production | 
| Number of pages: | 1 | 
| Page range: | 19 | 
| Start page: | 19 | 
| End page: | 19 | 
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/28379 | 
| Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя, 2019 | 
| References (Ukraine): | 1. Мирончук, В.Г. Методика моделювання процесу промислової кристалізації цукрози [Текст] / В.Г. Мирончук, О.А. Єщенко // Харчова промисловість. – К.: НУХТ. – 2009. – № 8. – С.87 – 90. | 
| References (International): | 1. Myronchuk, V.H. Metodyka modeliuvannia protsesu promyslovoi krystalizatsii tsukrozy [Text], V.H. Myronchuk, O.A. Yeshchenko, Kharchova promyslovist, K., NUKhT, 2009, No 8, P.87 – 90. | 
| Content type: | Conference Abstract | 
| Asub kollektsiooni(de)s: | Ⅱ міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2019) | 
Failid selles objektis:
| Fail | Kirjeldus | Suurus | Formaat | |
|---|---|---|---|---|
| SNT_2019_Svynchak_U-Features_of_the_crystalization_19.pdf | 337,02 kB | Adobe PDF | Vaata/Ava | |
| SNT_2019_Svynchak_U-Features_of_the_crystalization_19.djvu | 20,25 kB | DjVu | Vaata/Ava | |
| SNT_2019_Svynchak_U-Features_of_the_crystalization_19__COVER.png | 402,69 kB | image/png | Vaata/Ava | 
Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.
