Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27800
Назва: | Жирнокислотний склад традиційних олій після смаження |
Інші назви: | Fatty acid composition composition of traditional oils after reduction |
Автори: | Покотило, О. С. Баюк, С. Я. Pokotylo, O. S. Bayuk, S. Ya. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Покотило О. С. Жирнокислотний склад традиційних олій після смаження / О. С. Покотило, С. Я. Баюк // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 123. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description: | Pokotylo O. S., Bayuk S. Ya. (2018) Zhyrnokyslotnyi sklad tradytsiinykh olii pislia smazhennia [Fatty acid composition composition of traditional oils after reduction]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 123 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018 Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018 |
Конференція/захід: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Том: | 3 |
Дата публікації: | 28-лис-2018 |
Дата внесення: | 18-лют-2019 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 листопада 2018 року 28-29 November 2018 |
УДК: | 613.2 612.3 |
Кількість сторінок: | 1 |
Діапазон сторінок: | 123 |
Початкова сторінка: | 123 |
Кінцева сторінка: | 123 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27800 |
ISBN: | 978-617-7331-71-0 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018 |
Перелік літератури: | 1. Федак Н.В. Динаміка змін якості олій за умов тривалого термічного впливу / Н.В. Федак, А.М. Діхтярь, С.М. Тимчук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / ХДУХТ, 2009. – Вип. 2 (10). – С. 114−120. |
References: | 1. Fedak N.V. Dynamika zmin yakosti olii za umov tryvaloho termichnoho vplyvu, N.V. Fedak, A.M. Dikhtiar, S.M. Tymchuk, Prohresyvni tekhnika ta tekhnolohii kharchovykh vyrobnytstv restorannoho hospodarstva i torhivli: zb. nauk. pr., KhDUKhT, 2009, Iss. 2 (10), P. 114−120. |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2018) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
VII_AZST_2018v3_Pokotylo_O_S-Fatty_acid_composition_composition_123.pdf | 290,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
VII_AZST_2018v3_Pokotylo_O_S-Fatty_acid_composition_composition_123.djvu | 16,07 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
VII_AZST_2018v3_Pokotylo_O_S-Fatty_acid_composition_composition_123__COVER.png | 335,84 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.