Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27800
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Покотило, О. С. | |
dc.contributor.author | Баюк, С. Я. | |
dc.contributor.author | Pokotylo, O. S. | |
dc.contributor.author | Bayuk, S. Ya. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 листопада 2018 року | |
dc.coverage.temporal | 28-29 November 2018 | |
dc.date.accessioned | 2019-02-18T16:16:39Z | - |
dc.date.available | 2019-02-18T16:16:39Z | - |
dc.date.created | 2018-11-28 | |
dc.date.issued | 2018-11-28 | |
dc.identifier.citation | Покотило О. С. Жирнокислотний склад традиційних олій після смаження / О. С. Покотило, С. Я. Баюк // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 123. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7331-71-0 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27800 | - |
dc.format.extent | 123 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018 | |
dc.title | Жирнокислотний склад традиційних олій після смаження | |
dc.title.alternative | Fatty acid composition composition of traditional oils after reduction | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 613.2 | |
dc.subject.udc | 612.3 | |
dc.relation.references | 1. Федак Н.В. Динаміка змін якості олій за умов тривалого термічного впливу / Н.В. Федак, А.М. Діхтярь, С.М. Тимчук // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі: зб. наук. пр. / ХДУХТ, 2009. – Вип. 2 (10). – С. 114−120. | |
dc.relation.referencesen | 1. Fedak N.V. Dynamika zmin yakosti olii za umov tryvaloho termichnoho vplyvu, N.V. Fedak, A.M. Dikhtiar, S.M. Tymchuk, Prohresyvni tekhnika ta tekhnolohii kharchovykh vyrobnytstv restorannoho hospodarstva i torhivli: zb. nauk. pr., KhDUKhT, 2009, Iss. 2 (10), P. 114−120. | |
dc.identifier.citationen | Pokotylo O. S., Bayuk S. Ya. (2018) Zhyrnokyslotnyi sklad tradytsiinykh olii pislia smazhennia [Fatty acid composition composition of traditional oils after reduction]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 123 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.volume | 3 | |
dc.citation.spage | 123 | |
dc.citation.epage | 123 | |
dc.citation.conference | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2018) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
VII_AZST_2018v3_Pokotylo_O_S-Fatty_acid_composition_composition_123.pdf | 290,46 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
VII_AZST_2018v3_Pokotylo_O_S-Fatty_acid_composition_composition_123.djvu | 16,07 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
VII_AZST_2018v3_Pokotylo_O_S-Fatty_acid_composition_composition_123__COVER.png | 335,84 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.