Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27790
Titolo: | Соління томатів культурами молочнокислих мікроорганізмів |
Titoli alternativi: | Salting tomatoes by cultures of milk acid microorganisms |
Autori: | Ляшонка, Ю. А. Lyashonka, Y. A. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Ляшонка Ю. А. Соління томатів культурами молочнокислих мікроорганізмів / Ю. А. Ляшонка // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 112. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). |
Bibliographic description (International): | Lyashonka Y. A. (2018) Solinnia tomativ kulturamy molochnokyslykh mikroorhanizmiv [Salting tomatoes by cultures of milk acid microorganisms]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 112 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018 Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018 |
Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Volume: | 3 |
Data: | 28-nov-2018 |
Date of entry: | 18-feb-2019 |
Editore: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28-29 листопада 2018 року 28-29 November 2018 |
UDC: | 664 |
Number of pages: | 1 |
Page range: | 112 |
Start page: | 112 |
End page: | 112 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27790 |
ISBN: | 978-617-7331-71-0 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018 |
Content type: | Conference Abstract |
È visualizzato nelle collezioni: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2018) |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
VII_AZST_2018v3_Lyashonka_Y_A-Salting_tomatoes_by_cultures_112.pdf | 252,02 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
VII_AZST_2018v3_Lyashonka_Y_A-Salting_tomatoes_by_cultures_112.djvu | 17,75 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
VII_AZST_2018v3_Lyashonka_Y_A-Salting_tomatoes_by_cultures_112__COVER.png | 489,43 kB | image/png | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.