กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27778

ชื่อเรื่อง: Забезпечення якості виготовлення сирної продукції
ชื่อเรื่องอื่นๆ: Ensuring the quality of cheese production
ผู้แต่ง: Вакулінький, В. М.
Лясота, О. Б.
Vakulinskyj, V. M.
Lyasota, O. B.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
Bibliographic description (Ukraine): Вакулінький В. М. Забезпечення якості виготовлення сирної продукції / В. М. Вакулінький, О. Б. Лясота // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 99. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій).
Bibliographic description (International): Vakulinskyj V. M., Lyasota O. B. (2018) Zabezpechennia yakosti vyhotovlennia syrnoi produktsii [Ensuring the quality of cheese production]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 99 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018
Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018
Conference/Event: Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Journal/Collection: Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“
Volume: 3
วันที่เผยแพร่: 28-พฤศ-2018
Date of entry: 18-กุม-2019
สำนักพิมพ์: ФОП Паляниця В. А.
PE Palianytsia V. A.
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 28-29 листопада 2018 року
28-29 November 2018
UDC: 637.3
Number of pages: 1
Page range: 99
Start page: 99
End page: 99
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27778
ISBN: 978-617-7331-71-0
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018
Content type: Conference Abstract
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2018)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
VII_AZST_2018v3_Vakulinskyj_V_M-Ensuring_the_quality_of_99.pdf251,56 kBAdobe PDFดู/เปิด
VII_AZST_2018v3_Vakulinskyj_V_M-Ensuring_the_quality_of_99.djvu16,73 kBDjVuดู/เปิด
VII_AZST_2018v3_Vakulinskyj_V_M-Ensuring_the_quality_of_99__COVER.png409,16 kBimage/pngดู/เปิด


รายการทั้งหมดในระบบคิดีได้รับการคุ้มครองลิขสิทธิ์ มีการสงวนสิทธิ์เว้นแต่ที่ระบุไว้เป็นอื่น