Bitte benutzen Sie diese Kennung, um auf die Ressource zu verweisen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27778
Langanzeige der Metadaten
DC Element | Wert | Sprache |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вакулінький, В. М. | |
dc.contributor.author | Лясота, О. Б. | |
dc.contributor.author | Vakulinskyj, V. M. | |
dc.contributor.author | Lyasota, O. B. | |
dc.coverage.temporal | 28-29 листопада 2018 року | |
dc.coverage.temporal | 28-29 November 2018 | |
dc.date.accessioned | 2019-02-18T16:16:36Z | - |
dc.date.available | 2019-02-18T16:16:36Z | - |
dc.date.created | 2018-11-28 | |
dc.date.issued | 2018-11-28 | |
dc.identifier.citation | Вакулінький В. М. Забезпечення якості виготовлення сирної продукції / В. М. Вакулінький, О. Б. Лясота // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 99. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-617-7331-71-0 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27778 | - |
dc.format.extent | 99 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ФОП Паляниця В. А. | |
dc.publisher | PE Palianytsia V. A. | |
dc.relation.ispartof | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018 | |
dc.relation.ispartof | Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018 | |
dc.title | Забезпечення якості виготовлення сирної продукції | |
dc.title.alternative | Ensuring the quality of cheese production | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 637.3 | |
dc.identifier.citationen | Vakulinskyj V. M., Lyasota O. B. (2018) Zabezpechennia yakosti vyhotovlennia syrnoi produktsii [Ensuring the quality of cheese production]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 99 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна | |
dc.citation.journalTitle | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
dc.citation.volume | 3 | |
dc.citation.spage | 99 | |
dc.citation.epage | 99 | |
dc.citation.conference | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ | |
Enthalten in den Sammlungen: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2018) |
Dateien zu dieser Ressource:
Datei | Beschreibung | Größe | Format | |
---|---|---|---|---|
VII_AZST_2018v3_Vakulinskyj_V_M-Ensuring_the_quality_of_99.pdf | 251,56 kB | Adobe PDF | Öffnen/Anzeigen | |
VII_AZST_2018v3_Vakulinskyj_V_M-Ensuring_the_quality_of_99.djvu | 16,73 kB | DjVu | Öffnen/Anzeigen | |
VII_AZST_2018v3_Vakulinskyj_V_M-Ensuring_the_quality_of_99__COVER.png | 409,16 kB | image/png | Öffnen/Anzeigen |
Alle Ressourcen in diesem Repository sind urheberrechtlich geschützt, soweit nicht anderweitig angezeigt.