Utilizza questo identificativo per citare o creare un link a questo documento:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27656
Titolo: | Харчовий термогенез |
Titoli alternativi: | Foodthermogenesis |
Autori: | Криськова, Л. П. Витвицька, Ю. І. Моспанко, Н. С. Музичук, І. М. Хоміцька, І. А. Kryskova, L. P. Vytvytska, Yu. I. Mospanko, N. S. Muzychuk, I. M. Khomitska, I. A. |
Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Bibliographic description (Ukraine): | Харчовий термогенез / Л. П. Криськова, Ю. І. Витвицька, Н. С. Моспанко, І. М. Музичук, І. А. Хоміцька // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 187–188. — (Економічні та соціальні аспекти нових технологій). |
Bibliographic description (International): | Kryskova L. P., Vytvytska Yu. I., Mospanko N. S., Muzychuk I. M., Khomitska I. A. (2018) Kharchovii termohenez [Foodthermogenesis]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 187-188 [in Ukrainian]. |
Is part of: | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018 Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018 |
Conference/Event: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Journal/Collection: | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Volume: | 3 |
Data: | 28-nov-2018 |
Date of entry: | 18-feb-2019 |
Editore: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
Temporal Coverage: | 28-29 листопада 2018 року 28-29 November 2018 |
UDC: | 663/664 |
Number of pages: | 2 |
Page range: | 187-188 |
Start page: | 187 |
End page: | 188 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27656 |
ISBN: | 978-617-7331-71-0 |
Copyright owner: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018 |
Content type: | Conference Abstract |
È visualizzato nelle collezioni: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2018) |
File in questo documento:
File | Descrizione | Dimensioni | Formato | |
---|---|---|---|---|
VII_AZST_2018v3_Kryskova_L_P-Foodthermogenesis_187-188.pdf | 506,22 kB | Adobe PDF | Visualizza/apri | |
VII_AZST_2018v3_Kryskova_L_P-Foodthermogenesis_187-188.djvu | 32,32 kB | DjVu | Visualizza/apri | |
VII_AZST_2018v3_Kryskova_L_P-Foodthermogenesis_187-188__COVER.png | 499,34 kB | image/png | Visualizza/apri |
Tutti i documenti archiviati in DSpace sono protetti da copyright. Tutti i diritti riservati.