Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27656
Назва: | Харчовий термогенез |
Інші назви: | Foodthermogenesis |
Автори: | Криськова, Л. П. Витвицька, Ю. І. Моспанко, Н. С. Музичук, І. М. Хоміцька, І. А. Kryskova, L. P. Vytvytska, Yu. I. Mospanko, N. S. Muzychuk, I. M. Khomitska, I. A. |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
Бібліографічний опис: | Харчовий термогенез / Л. П. Криськова, Ю. І. Витвицька, Н. С. Моспанко, І. М. Музичук, І. А. Хоміцька // Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“, 28-29 листопада 2018 року. — Т. : ФОП Паляниця В. А., 2018. — Том 3. — С. 187–188. — (Економічні та соціальні аспекти нових технологій). |
Bibliographic description: | Kryskova L. P., Vytvytska Yu. I., Mospanko N. S., Muzychuk I. M., Khomitska I. A. (2018) Kharchovii termohenez [Foodthermogenesis]. Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (Tern., 28-29 November 2018), vol. 3, pp. 187-188 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (3), 2018 Book of abstract of the Ⅶ International scientific and technical conference of young researchers and students "Current issues in modern technologies" (3), 2018 |
Конференція/захід: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Журнал/збірник: | Збірник тез доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ |
Том: | 3 |
Дата публікації: | 28-лис-2018 |
Дата внесення: | 18-лют-2019 |
Видавництво: | ФОП Паляниця В. А. PE Palianytsia V. A. |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 28-29 листопада 2018 року 28-29 November 2018 |
УДК: | 663/664 |
Кількість сторінок: | 2 |
Діапазон сторінок: | 187-188 |
Початкова сторінка: | 187 |
Кінцева сторінка: | 188 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/27656 |
ISBN: | 978-617-7331-71-0 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018 |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅶ Міжнародна науково-технічна конференція молодих учених та студентів „Актуальні задачі сучасних технологій“ (2018) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
VII_AZST_2018v3_Kryskova_L_P-Foodthermogenesis_187-188.pdf | 506,22 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
VII_AZST_2018v3_Kryskova_L_P-Foodthermogenesis_187-188.djvu | 32,32 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
VII_AZST_2018v3_Kryskova_L_P-Foodthermogenesis_187-188__COVER.png | 499,34 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.