霂瑞霂��撘����迨��辣: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26620
Title: Оптимізація рівня якості продукції на підприємстві (на прикладі МПП «Смолоскип»)
Authors: Жичинський, Орест Вікторович
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Жичинський О.В. «Оптимізація рівня якості продукції на підприємстві (на прикладі МПП «Смолоскип») : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „051 — економіка“/ О. В. Жичинський. — Тернопіль: ТНТУ, 2018 РІК. — 7 с.
Issue Date: 十二月-2018
Date of entry: 24-十二月-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Supervisor: Дмитрів, Дмитро Володимирович
Committee members: Ціх, Галина Володимирівна
UDC: УДК 338.1
Keywords: 051
економіка
управління якістю, якість продукції, рівень якості, стандартизація, сертифікація, моделювання, обгрунтування
Abstract: АНОТАЦІЯ Жичинський О.В. «Оптимізація рівня якості продукції на підприємстві (на прикладі МПП «Смолоскип»). – Рукопис. Дослідження на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістр за напрямом підготовки 051 «Економіка» - Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль. 2018. Магістерську роботу виконано на 122 аркушах, містить 23 рисунків, 19 таблиць, додатки на 11 сторінках. В ній використано 35 літературних джерел, а саме: законодавчі документи, монографії, посібники з досліджуваної теми, періодичні видання, Інтернет-сайти. Об’єкт дослідження – сучасні методики підвищення якості продукції. Предмет дослідження – система управління якістю продукції МПП «Смолоскип». Методи дослідження: методи дослідження: метод спостережень, методи економічного аналізу, графічні, аналітичні та статистичні методи, методи математичного моделювання та прогнозування, методи економічного обгрунтування. В першому розділі розкрито теоретичні-методологічні основи управління якістю продукції на підприємствах. В другому розділі проведено аналіз системи управління якості продукції на МПП «Смолоскип». В третьому розділі проведено моделювання рівня якості продукції МПП «Смолоскип». В спеціальній частині проведено прогнозування можливих обсягів бракованої продукції МПП «Смолоскип». В п’ятому розділі проведено організаційно-економічне обґрунтування впровадження системи управління якістю продукції МПП «Смолоскип». В шостому розділі розглянуті питання охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях.
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26620
Copyright owner: ЖИЧИНСЬКИЙ ОРЕСТ ВІКТОРОВИЧ
References (Ukraine): Жук Н.В., Жичинський О.В., Чемерис М.І. Стратегії суб’єктів господарювання в умовах економічної кризи / Н.В. Жук, О.В. Жичинський, М.І. Чемерис // Тези доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів «Актуальні задачі сучасних технологій». – Тернопіль, ТНТУ, 2018. – С. 171-172.
Content type: Master Thesis
�蝷箔����:051 — економіка

��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� ��膩 憭批���撘� 
Avtireferat Zhychinsky O.V..pdf208,84 kBAdobe PDF璉�閫�/撘��


�DSpace銝剜�������★��������雿��.

蝞∠�極�