Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26620
Összes dokumentumadat
DC mező | Érték | Nyelv |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Дмитрів, Дмитро Володимирович | - |
dc.contributor.author | Жичинський, Орест Вікторович | - |
dc.date.accessioned | 2018-12-24T16:24:30Z | - |
dc.date.available | 2018-12-24T16:24:30Z | - |
dc.date.issued | 2018-12 | - |
dc.identifier.citation | Жичинський О.В. «Оптимізація рівня якості продукції на підприємстві (на прикладі МПП «Смолоскип») : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „051 — економіка“/ О. В. Жичинський. — Тернопіль: ТНТУ, 2018 РІК. — 7 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26620 | - |
dc.description.abstract | АНОТАЦІЯ Жичинський О.В. «Оптимізація рівня якості продукції на підприємстві (на прикладі МПП «Смолоскип»). – Рукопис. Дослідження на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістр за напрямом підготовки 051 «Економіка» - Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль. 2018. Магістерську роботу виконано на 122 аркушах, містить 23 рисунків, 19 таблиць, додатки на 11 сторінках. В ній використано 35 літературних джерел, а саме: законодавчі документи, монографії, посібники з досліджуваної теми, періодичні видання, Інтернет-сайти. Об’єкт дослідження – сучасні методики підвищення якості продукції. Предмет дослідження – система управління якістю продукції МПП «Смолоскип». Методи дослідження: методи дослідження: метод спостережень, методи економічного аналізу, графічні, аналітичні та статистичні методи, методи математичного моделювання та прогнозування, методи економічного обгрунтування. В першому розділі розкрито теоретичні-методологічні основи управління якістю продукції на підприємствах. В другому розділі проведено аналіз системи управління якості продукції на МПП «Смолоскип». В третьому розділі проведено моделювання рівня якості продукції МПП «Смолоскип». В спеціальній частині проведено прогнозування можливих обсягів бракованої продукції МПП «Смолоскип». В п’ятому розділі проведено організаційно-економічне обґрунтування впровадження системи управління якістю продукції МПП «Смолоскип». В шостому розділі розглянуті питання охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях. | uk_UA |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.subject | 051 | uk_UA |
dc.subject | економіка | uk_UA |
dc.subject | управління якістю, якість продукції, рівень якості, стандартизація, сертифікація, моделювання, обгрунтування | uk_UA |
dc.title | Оптимізація рівня якості продукції на підприємстві (на прикладі МПП «Смолоскип») | uk_UA |
dc.type | Master Thesis | uk_UA |
dc.rights.holder | ЖИЧИНСЬКИЙ ОРЕСТ ВІКТОРОВИЧ | uk_UA |
dc.contributor.committeeMember | Ціх, Галина Володимирівна | - |
dc.coverage.placename | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk_UA |
dc.subject.udc | УДК 338.1 | uk_UA |
dc.relation.references | Жук Н.В., Жичинський О.В., Чемерис М.І. Стратегії суб’єктів господарювання в умовах економічної кризи / Н.В. Жук, О.В. Жичинський, М.І. Чемерис // Тези доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів «Актуальні задачі сучасних технологій». – Тернопіль, ТНТУ, 2018. – С. 171-172. | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Ebben a gyűjteményben: | 051 — економіка |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
Avtireferat Zhychinsky O.V..pdf | 208,84 kB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!
Admin Tools