Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26620
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorДмитрів, Дмитро Володимирович-
dc.contributor.authorЖичинський, Орест Вікторович-
dc.date.accessioned2018-12-24T16:24:30Z-
dc.date.available2018-12-24T16:24:30Z-
dc.date.issued2018-12-
dc.identifier.citationЖичинський О.В. «Оптимізація рівня якості продукції на підприємстві (на прикладі МПП «Смолоскип») : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „051 — економіка“/ О. В. Жичинський. — Тернопіль: ТНТУ, 2018 РІК. — 7 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26620-
dc.description.abstractАНОТАЦІЯ Жичинський О.В. «Оптимізація рівня якості продукції на підприємстві (на прикладі МПП «Смолоскип»). – Рукопис. Дослідження на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістр за напрямом підготовки 051 «Економіка» - Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль. 2018. Магістерську роботу виконано на 122 аркушах, містить 23 рисунків, 19 таблиць, додатки на 11 сторінках. В ній використано 35 літературних джерел, а саме: законодавчі документи, монографії, посібники з досліджуваної теми, періодичні видання, Інтернет-сайти. Об’єкт дослідження – сучасні методики підвищення якості продукції. Предмет дослідження – система управління якістю продукції МПП «Смолоскип». Методи дослідження: методи дослідження: метод спостережень, методи економічного аналізу, графічні, аналітичні та статистичні методи, методи математичного моделювання та прогнозування, методи економічного обгрунтування. В першому розділі розкрито теоретичні-методологічні основи управління якістю продукції на підприємствах. В другому розділі проведено аналіз системи управління якості продукції на МПП «Смолоскип». В третьому розділі проведено моделювання рівня якості продукції МПП «Смолоскип». В спеціальній частині проведено прогнозування можливих обсягів бракованої продукції МПП «Смолоскип». В п’ятому розділі проведено організаційно-економічне обґрунтування впровадження системи управління якістю продукції МПП «Смолоскип». В шостому розділі розглянуті питання охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subject051uk_UA
dc.subjectекономікаuk_UA
dc.subjectуправління якістю, якість продукції, рівень якості, стандартизація, сертифікація, моделювання, обгрунтуванняuk_UA
dc.titleОптимізація рівня якості продукції на підприємстві (на прикладі МПП «Смолоскип»)uk_UA
dc.typeMaster Thesisuk_UA
dc.rights.holderЖИЧИНСЬКИЙ ОРЕСТ ВІКТОРОВИЧuk_UA
dc.contributor.committeeMemberЦіх, Галина Володимирівна-
dc.coverage.placenameТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.subject.udcУДК 338.1uk_UA
dc.relation.referencesЖук Н.В., Жичинський О.В., Чемерис М.І. Стратегії суб’єктів господарювання в умовах економічної кризи / Н.В. Жук, О.В. Жичинський, М.І. Чемерис // Тези доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів «Актуальні задачі сучасних технологій». – Тернопіль, ТНТУ, 2018. – С. 171-172.uk_UA
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюяuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Розташовується у зібраннях:051 — економіка

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Avtireferat Zhychinsky O.V..pdf208,84 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.

Інструменти адміністратора