Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26620
Назва: | Оптимізація рівня якості продукції на підприємстві (на прикладі МПП «Смолоскип») |
Автори: | Жичинський, Орест Вікторович |
Приналежність: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Бібліографічний опис: | Жичинський О.В. «Оптимізація рівня якості продукції на підприємстві (на прикладі МПП «Смолоскип») : автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „051 — економіка“/ О. В. Жичинський. — Тернопіль: ТНТУ, 2018 РІК. — 7 с. |
Дата публікації: | гру-2018 |
Дата внесення: | 24-гру-2018 |
Країна (код): | UA |
Місце видання, проведення: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя |
Науковий керівник: | Дмитрів, Дмитро Володимирович |
Члени комітету: | Ціх, Галина Володимирівна |
УДК: | УДК 338.1 |
Теми: | 051 економіка управління якістю, якість продукції, рівень якості, стандартизація, сертифікація, моделювання, обгрунтування |
Короткий огляд (реферат): | АНОТАЦІЯ Жичинський О.В. «Оптимізація рівня якості продукції на підприємстві (на прикладі МПП «Смолоскип»). – Рукопис. Дослідження на здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістр за напрямом підготовки 051 «Економіка» - Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль. 2018. Магістерську роботу виконано на 122 аркушах, містить 23 рисунків, 19 таблиць, додатки на 11 сторінках. В ній використано 35 літературних джерел, а саме: законодавчі документи, монографії, посібники з досліджуваної теми, періодичні видання, Інтернет-сайти. Об’єкт дослідження – сучасні методики підвищення якості продукції. Предмет дослідження – система управління якістю продукції МПП «Смолоскип». Методи дослідження: методи дослідження: метод спостережень, методи економічного аналізу, графічні, аналітичні та статистичні методи, методи математичного моделювання та прогнозування, методи економічного обгрунтування. В першому розділі розкрито теоретичні-методологічні основи управління якістю продукції на підприємствах. В другому розділі проведено аналіз системи управління якості продукції на МПП «Смолоскип». В третьому розділі проведено моделювання рівня якості продукції МПП «Смолоскип». В спеціальній частині проведено прогнозування можливих обсягів бракованої продукції МПП «Смолоскип». В п’ятому розділі проведено організаційно-економічне обґрунтування впровадження системи управління якістю продукції МПП «Смолоскип». В шостому розділі розглянуті питання охорони праці та безпеки у надзвичайних ситуаціях. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/26620 |
Власник авторського права: | ЖИЧИНСЬКИЙ ОРЕСТ ВІКТОРОВИЧ |
Перелік літератури: | Жук Н.В., Жичинський О.В., Чемерис М.І. Стратегії суб’єктів господарювання в умовах економічної кризи / Н.В. Жук, О.В. Жичинський, М.І. Чемерис // Тези доповідей Ⅶ Міжнародної науково-технічної конференції молодих учених та студентів «Актуальні задачі сучасних технологій». – Тернопіль, ТНТУ, 2018. – С. 171-172. |
Тип вмісту: | Master Thesis |
Розташовується у зібраннях: | 051 — економіка |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Avtireferat Zhychinsky O.V..pdf | 208,84 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора