Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25947

Tytuł: Дослідження процесу подрібнення м’яса у ножовому подрібнювачі періодичної дії
Inne tytuły: Research of process of grinding meat in a knives grinder of periodic action
Authors: Закалов, О.
Бортник, Андрій Ігорович
Zakalov, O.
Bortnyk, A.
Bibliographic description (Ukraine): Закалов О. Дослідження процесу подрібнення м’яса у ножовому подрібнювачі періодичної дії / О. Закалов, А. Бортник // Вісник ТДТУ. — Т. : ТДТУ, 2008. — Том 13. — № 2. — С. 85–91. — (Машинобудування, автоматизація виробництва та процеси механічної обробки).
Bibliographic description (International): Zakalov O., Bortnyk A. (2008) Doslidzhennia protsesu podribnennia miasa u nozhovomu podribniuvachi periodychnoi dii [Research of process of grinding meat in a knives grinder of periodic action]. Bulletin of TSTU (Tern.), vol. 13, no 2, pp. 85-91 [in Ukrainian].
Część publikacji: Вісник Тернопільського державного технічного університету, 2 (13), 2008
Bulletin of Ternopil State Technical University, 2 (13), 2008
Journal/kolekcja: Вісник Тернопільського державного технічного університету
Release/№ : 2
Tom: 13
Data wydania: 1-lip-2008
Data archiwizacji: 23-kwi-2008
Date of entry: 14-wrz-2018
Wydawca: ТДТУ
TSTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
UDC: 664.013
Strony: 7
Zakres stron: 85-91
Główna strona: 85
Strona końcowa: 91
Abstract: Проведено аналіз результатів дослідження затрат енергії на подрібнення різних сортів м’ясної сировини при різних швидкостях подрібнення. У результаті аналізу виявлено переваги та недоліки процесу подрібнення при певних параметрах. Запропоновано заходи щодо зменшення енергоспоживання подрібнювачів м’яса.
The analysis of results of research at expenses of energy on grinding of different grades of meat raw material at different speeds of grinding was spent. As a result of the analysis it was revealed advantages and lacks of process of grinding at the certain parameters. Actions for reduction the consumption of energy in grinders of meat are offered
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25947
ISSN: 1727-7108
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя, 2008;
Wykaz piśmiennictwa: 1. Дуда А.Н. Конструкция куттерных ножей влияет на качество измельчения фарша. – Мясная индустрия. - №10. – 2003. – 68 с.
2. Пелеев И.О. Технологическое оборудование предприятий мясной промышленности. – М.: Пищевая промышленность, 1971. – 519с.
3. Иванов В.И. и др. Новые режущие устройства куттеров. – М.: Колос, 1986. – 328 с.
4. Клименко М.М., Горбатов А.В. Технологическое оборудование для тонкого измельчения мяса. – М.: Пищевая промышленость, 1972.-236с.
5. Соколов В.Н. Конструирование оборудования пищевых производств.- М.: Пищевая промышленость, 1979.-348с
References: 1. Duda A.N. Konstruktsiia kutternykh nozhei vliiaet na kachestvo izmelcheniia farsha, Miasnaia industriia, No 10, 2003, 68 p.
2. Peleev I.O. Tekhnolohicheskoe oborudovanie predpriiatii miasnoi promyshlennosti, M., Pishchevaia promyshlennost, 1971, 519p.
3. Ivanov V.I. and other Novye rezhushchie ustroistva kutterov, M., Kolos, 1986, 328 p.
4. Klimenko M.M., Horbatov A.V. Tekhnolohicheskoe oborudovanie dlia tonkoho izmelcheniia miasa, M., Pishchevaia promyshlenost, 1972.-236p.
5. Sokolov V.N. Konstruirovanie oborudovaniia pishchevykh proizvodstv, M., Pishchevaia promyshlenost, 1979.-348s
Typ zawartości: Article
Występuje w kolekcjach:Вісник ТДТУ, 2008, том 13, № 2



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi