Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25947
Tüm üstveri kaydı
| Dublin Core Alanı | Değer | Dil |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Закалов, О. | |
| dc.contributor.author | Бортник, Андрій Ігорович | |
| dc.contributor.author | Zakalov, O. | |
| dc.contributor.author | Bortnyk, A. | |
| dc.date.accessioned | 2018-09-14T12:32:38Z | - |
| dc.date.available | 2018-09-14T12:32:38Z | - |
| dc.date.created | 2008-07-01 | |
| dc.date.issued | 2008-07-01 | |
| dc.date.submitted | 2008-04-23 | |
| dc.identifier.citation | Закалов О. Дослідження процесу подрібнення м’яса у ножовому подрібнювачі періодичної дії / О. Закалов, А. Бортник // Вісник ТДТУ. — Т. : ТДТУ, 2008. — Том 13. — № 2. — С. 85–91. — (Машинобудування, автоматизація виробництва та процеси механічної обробки). | |
| dc.identifier.issn | 1727-7108 | |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25947 | - |
| dc.description.abstract | Проведено аналіз результатів дослідження затрат енергії на подрібнення різних сортів м’ясної сировини при різних швидкостях подрібнення. У результаті аналізу виявлено переваги та недоліки процесу подрібнення при певних параметрах. Запропоновано заходи щодо зменшення енергоспоживання подрібнювачів м’яса. | |
| dc.description.abstract | The analysis of results of research at expenses of energy on grinding of different grades of meat raw material at different speeds of grinding was spent. As a result of the analysis it was revealed advantages and lacks of process of grinding at the certain parameters. Actions for reduction the consumption of energy in grinders of meat are offered | |
| dc.format.extent | 85-91 | |
| dc.language.iso | uk | |
| dc.publisher | ТДТУ | |
| dc.publisher | TSTU | |
| dc.relation.ispartof | Вісник Тернопільського державного технічного університету, 2 (13), 2008 | |
| dc.relation.ispartof | Bulletin of Ternopil State Technical University, 2 (13), 2008 | |
| dc.title | Дослідження процесу подрібнення м’яса у ножовому подрібнювачі періодичної дії | |
| dc.title.alternative | Research of process of grinding meat in a knives grinder of periodic action | |
| dc.type | Article | |
| dc.rights.holder | © Тернопільський державний технічний університет імені Івана Пулюя, 2008; | |
| dc.coverage.placename | Тернопіль | |
| dc.coverage.placename | Ternopil | |
| dc.format.pages | 7 | |
| dc.subject.udc | 664.013 | |
| dc.relation.references | 1. Дуда А.Н. Конструкция куттерных ножей влияет на качество измельчения фарша. – Мясная индустрия. - №10. – 2003. – 68 с. | |
| dc.relation.references | 2. Пелеев И.О. Технологическое оборудование предприятий мясной промышленности. – М.: Пищевая промышленность, 1971. – 519с. | |
| dc.relation.references | 3. Иванов В.И. и др. Новые режущие устройства куттеров. – М.: Колос, 1986. – 328 с. | |
| dc.relation.references | 4. Клименко М.М., Горбатов А.В. Технологическое оборудование для тонкого измельчения мяса. – М.: Пищевая промышленость, 1972.-236с. | |
| dc.relation.references | 5. Соколов В.Н. Конструирование оборудования пищевых производств.- М.: Пищевая промышленость, 1979.-348с | |
| dc.relation.referencesen | 1. Duda A.N. Konstruktsiia kutternykh nozhei vliiaet na kachestvo izmelcheniia farsha, Miasnaia industriia, No 10, 2003, 68 p. | |
| dc.relation.referencesen | 2. Peleev I.O. Tekhnolohicheskoe oborudovanie predpriiatii miasnoi promyshlennosti, M., Pishchevaia promyshlennost, 1971, 519p. | |
| dc.relation.referencesen | 3. Ivanov V.I. and other Novye rezhushchie ustroistva kutterov, M., Kolos, 1986, 328 p. | |
| dc.relation.referencesen | 4. Klimenko M.M., Horbatov A.V. Tekhnolohicheskoe oborudovanie dlia tonkoho izmelcheniia miasa, M., Pishchevaia promyshlenost, 1972.-236p. | |
| dc.relation.referencesen | 5. Sokolov V.N. Konstruirovanie oborudovaniia pishchevykh proizvodstv, M., Pishchevaia promyshlenost, 1979.-348s | |
| dc.identifier.citationen | Zakalov O., Bortnyk A. (2008) Doslidzhennia protsesu podribnennia miasa u nozhovomu podribniuvachi periodychnoi dii [Research of process of grinding meat in a knives grinder of periodic action]. Bulletin of TSTU (Tern.), vol. 13, no 2, pp. 85-91 [in Ukrainian]. | |
| dc.citation.journalTitle | Вісник Тернопільського державного технічного університету | |
| dc.citation.volume | 13 | |
| dc.citation.issue | 2 | |
| dc.citation.spage | 85 | |
| dc.citation.epage | 91 | |
| Koleksiyonlarda Görünür: | Вісник ТДТУ, 2008, том 13, № 2 | |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| TSTUB_2008v13n2_Zakalov_O-Research_of_process_of_grinding_85-91.pdf | 560,87 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| TSTUB_2008v13n2_Zakalov_O-Research_of_process_of_grinding_85-91.djvu | 545,3 kB | DjVu | Göster/Aç | |
| TSTUB_2008v13n2_Zakalov_O-Research_of_process_of_grinding_85-91__COVER.png | 456,25 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.