กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25940
Pealkiri: Технологія отримання та первинного оброблення молока : Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Autor: Дацишин, Катерина Євгенівна
Рибак, Ольга Миколаївна
Bibliographic description (Ukraine): Метод. вказівки до виконання практичних робіт. Технологія отримання та первинного оброблення молока для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціалізації «Зберігання, консервування та переробка молока» / уклад. : О.М. Рибак, К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2017. – 52 с.
Ilmumisaasta: 2017
Date of entry: 13-sep-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: ТНТУ
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25940
Content type: Methodical recommendations
Methodical recommendations
Asub kollektsiooni(de)s:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Failid selles objektis:
Fail Kirjeldus SuurusFormaat 
Методичка_брошура Основи отрим.-converted (2).pdf205,29 kBAdobe PDFVaata/Ava


Kõik teosed on Dspaces autoriõiguste kaitse all.

เครื่องมือสำหรับผู้ดูแลระบบ