Please use this identifier to cite or link to this item: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25940
Заглавие: Технологія отримання та первинного оброблення молока : Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»
Автори: Дацишин, Катерина Євгенівна
Рибак, Ольга Миколаївна
Bibliographic description (Ukraine): Метод. вказівки до виконання практичних робіт. Технологія отримання та первинного оброблення молока для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціалізації «Зберігання, консервування та переробка молока» / уклад. : О.М. Рибак, К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2017. – 52 с.
Дата на Публикуване: 2017
Date of entry: 13-Сеп-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: ТНТУ
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25940
Content type: Methodical recommendations
Methodical recommendations
Показва се в Колекции:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Файлове в Този Публикация:
Файл Описание РазмерФормат 
Методичка_брошура Основи отрим.-converted (2).pdf205,29 kBAdobe PDFИзглед/Отваряне


Публикацияте в DSpace са защитени с авторско право, с всички права запазени, освен ако не е указно друго.

Admin Tools