Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25940Full metadata record
| DC pole | Hodnota | Jazyk |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Дацишин, Катерина Євгенівна | - |
| dc.contributor.author | Рибак, Ольга Миколаївна | - |
| dc.date.accessioned | 2018-09-13T17:54:15Z | - |
| dc.date.available | 2018-09-13T17:54:15Z | - |
| dc.date.issued | 2017 | - |
| dc.identifier.citation | Метод. вказівки до виконання практичних робіт. Технологія отримання та первинного оброблення молока для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціалізації «Зберігання, консервування та переробка молока» / уклад. : О.М. Рибак, К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2017. – 52 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25940 | - |
| dc.title | Технологія отримання та первинного оброблення молока : Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» | uk_UA |
| dc.type | Methodical recommendations | uk_UA |
| dc.type | Methodical recommendations | - |
| dc.coverage.placename | ТНТУ | uk_UA |
| dc.coverage.country | UA | uk_UA |
| Vyskytuje se v kolekcích: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії | |
Soubory připojené k záznamu:
| Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
|---|---|---|---|---|
| Методичка_брошура Основи отрим.-converted (2).pdf | 205,29 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít |
Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.
Nástroje administrátora