Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25940
Full metadata record
DC poleHodnotaJazyk
dc.contributor.authorДацишин, Катерина Євгенівна-
dc.contributor.authorРибак, Ольга Миколаївна-
dc.date.accessioned2018-09-13T17:54:15Z-
dc.date.available2018-09-13T17:54:15Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationМетод. вказівки до виконання практичних робіт. Технологія отримання та первинного оброблення молока для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціалізації «Зберігання, консервування та переробка молока» / уклад. : О.М. Рибак, К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2017. – 52 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25940-
dc.titleТехнологія отримання та первинного оброблення молока : Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»uk_UA
dc.typeMethodical recommendationsuk_UA
dc.typeMethodical recommendations-
dc.coverage.placenameТНТУuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Vyskytuje se v kolekcích:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Soubory připojené k záznamu:
Soubor Popis VelikostFormát 
Методичка_брошура Основи отрим.-converted (2).pdf205,29 kBAdobe PDFZobrazit/otevřít


Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.

Nástroje administrátora