Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25940
Fullstendig metadatavisning
DC Felt | Verdi | Språk |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дацишин, Катерина Євгенівна | - |
dc.contributor.author | Рибак, Ольга Миколаївна | - |
dc.date.accessioned | 2018-09-13T17:54:15Z | - |
dc.date.available | 2018-09-13T17:54:15Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Метод. вказівки до виконання практичних робіт. Технологія отримання та первинного оброблення молока для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціалізації «Зберігання, консервування та переробка молока» / уклад. : О.М. Рибак, К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2017. – 52 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25940 | - |
dc.title | Технологія отримання та первинного оброблення молока : Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» | uk_UA |
dc.type | Methodical recommendations | uk_UA |
dc.type | Methodical recommendations | - |
dc.coverage.placename | ТНТУ | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Vises i samlingene: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Tilhørende filer:
Fil | Beskrivelse | Størrelse | Format | |
---|---|---|---|---|
Методичка_брошура Основи отрим.-converted (2).pdf | 205,29 kB | Adobe PDF | Vis/Åpne |
Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright
Administrasjonsverktøy