Denne identifikatoren kan du bruke til å sitere eller lenke til denne innførselen: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25940
Fullstendig metadatavisning
DC FeltVerdiSpråk
dc.contributor.authorДацишин, Катерина Євгенівна-
dc.contributor.authorРибак, Ольга Миколаївна-
dc.date.accessioned2018-09-13T17:54:15Z-
dc.date.available2018-09-13T17:54:15Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationМетод. вказівки до виконання практичних робіт. Технологія отримання та первинного оброблення молока для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» спеціалізації «Зберігання, консервування та переробка молока» / уклад. : О.М. Рибак, К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2017. – 52 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25940-
dc.titleТехнологія отримання та первинного оброблення молока : Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної та заочної форм навчання напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»uk_UA
dc.typeMethodical recommendationsuk_UA
dc.typeMethodical recommendations-
dc.coverage.placenameТНТУuk_UA
dc.coverage.countryUAuk_UA
Vises i samlingene:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Tilhørende filer:
Fil Beskrivelse StørrelseFormat 
Методичка_брошура Основи отрим.-converted (2).pdf205,29 kBAdobe PDFVis/Åpne


Alle innførsler i DSpace er beskyttet av copyright

Administrasjonsverktøy