このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25886
タイトル: | Готельно-ресторанна справа. Навчально-методичне видання. Книга 1 |
著者: | Андрушків Б. М., Владимир О. М., Дудкін П. Д., Малюта Л. Я., Марценко Н. С., Мельник Л. М., Нагорняк Г. С., Островська Г. Й., Паляниця В. А., Стойко І. І., Ціх Г. В., Шерстюк Р. П., |
Bibliographic description (Ukraine): | Готельно-ресторанна справа. Навчально-методичне видання. Книга 1. / [Б. М. Андрушків, Л. Я. Малюта, Г. Й. Островська та ін.]. – Тернопіль : ФОП Паляниця В. А., 2018. – 268 с. |
発行日: | 2018 |
Date of entry: | 4-7月-2018 |
UDC: | УДК 658 |
BBK: | ББК 65.9(4Укр)424.1 |
抄録: | На сторінках книги у доступній формі розкриваються загальні характеристики навчального процесу для тих, хто хоче самостійно чи стаціонарно навчатись за спеціальністю 241 “Готельно-ресторанна справа”. Читачеві пропонуються найпоширеніші і випробувані часом основні поняття та визначення згідно навчальних курсів, застосування яких підсилить здатність до управління господарською діяльністю підприємств готельного та ресторанного бізнесу. Посібник розрахований на студентів вищих навчальних закладів, викладачів, працівників готельної та туристичної сфери, усіх, хто цікавиться розвитком сфери гостинності. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25886 |
出現コレクション: | Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг |
このアイテムのファイル:
ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
---|---|---|---|---|
Еларта.docx | 28,2 kB | Microsoft Word XML | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
管理ツール