霂瑞霂��撘����迨��辣: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25886
摰����漯敶�
DC �������霂剛��
dc.contributor.authorАндрушків Б. М., Владимир О. М., Дудкін П. Д., Малюта Л. Я., Марценко Н. С., Мельник Л. М., Нагорняк Г. С., Островська Г. Й., Паляниця В. А., Стойко І. І., Ціх Г. В., Шерстюк Р. П.,-
dc.date.accessioned2018-07-04T13:40:07Z-
dc.date.available2018-07-04T13:40:07Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationГотельно-ресторанна справа. Навчально-методичне видання. Книга 1. / [Б. М. Андрушків, Л. Я. Малюта, Г. Й. Островська та ін.]. – Тернопіль : ФОП Паляниця В. А., 2018. – 268 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25886-
dc.description.abstractНа сторінках книги у доступній формі розкриваються загальні характеристики навчального процесу для тих, хто хоче самостійно чи стаціонарно навчатись за спеціальністю 241 “Готельно-ресторанна справа”. Читачеві пропонуються найпоширеніші і випробувані часом основні поняття та визначення згідно навчальних курсів, застосування яких підсилить здатність до управління господарською діяльністю підприємств готельного та ресторанного бізнесу. Посібник розрахований на студентів вищих навчальних закладів, викладачів, працівників готельної та туристичної сфери, усіх, хто цікавиться розвитком сфери гостинності.uk_UA
dc.titleГотельно-ресторанна справа. Навчально-методичне видання. Книга 1uk_UA
dc.subject.udcУДК 658uk_UA
dc.subject.bbkББК 65.9(4Укр)424.1uk_UA
�蝷箔����:Наукові публікації працівників кафедри управління інноваційною діяльністю та сферою послуг

��辣銝剔�﹝獢�:
獢�獢� ��膩 憭批���撘� 
Еларта.docx28,2 kBMicrosoft Word XML璉�閫�/撘��


このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。

蝞∠�極�