Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25742
Title: Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
Authors: Вічко, Олена Іванівна
Карпик, Галина Вікторівна
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет ім. І.Пулюя
Bibliographic description (Ukraine): Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» / укл. : О.І. Вічко, Г.В. Карпик. - Тернопіль : ТНТУ, 2017. – 77 с.
Issue Date: 2017
Date of entry: 22-jún-2018
Country (code): UA
Place of the edition/event: Тернопіль : ТНТУ
Abstract: Метою викладання навчальної дисципліни «Ідентифікація продукції та методи виявлення фальсифікації» є теоретичне вивчення студентами фундаментальних положень ідентифікації харчових продуктів та управління якістю, ознайомлення з вимогами діючих систем державних і міжнародних стандартів, основних нормативних документів підприємства харчової промисловості; набуття практичних навичок з виявлення фальсифікації харчових продуктів, необхідних для майбутньої виробничої діяльності. Основними завданнями вивчення дисципліни «Ідентифікація продукції та методи виявлення фальсифікації» є ознайомлення та надання студентам відповідної підготовки з питань ідентифікації та виявлення фальсифікації продукції; ознайомлення студентів з основними законодавчими, нормативними документами за тематикою дисципліни чинними в Україні; вивчення основоположних та організаційно-методичних стандартів національної системи сертифікації; виявлення змін органолептичних показників харчових продуктів, їхній характер і ступінь, а також встановлення причин, що зумовили ці зміни; вивчення ідентифікації продукції та виявлення її фальсифікації та дефектів; виявлення чужорідних речовин у продуктах (пестицидів, токсичних елементів, харчових добавок, патогенних мікроорганізмів та ін.).
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25742
Content type: Methodical recommendations
Ebben a gyűjteményben:Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії

Fájlok a dokumentumban:
Fájl Leírás MéretFormátum 
Метидичні ідентифікація.pdf1,31 MBAdobe PDFMegtekintés/Megnyitás


Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!

Admin Tools