Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25742
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вічко, Олена Іванівна | - |
dc.contributor.author | Карпик, Галина Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-22T12:08:39Z | - |
dc.date.available | 2018-06-22T12:08:39Z | - |
dc.date.issued | 2017 | - |
dc.identifier.citation | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» / укл. : О.І. Вічко, Г.В. Карпик. - Тернопіль : ТНТУ, 2017. – 77 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25742 | - |
dc.description.abstract | Метою викладання навчальної дисципліни «Ідентифікація продукції та методи виявлення фальсифікації» є теоретичне вивчення студентами фундаментальних положень ідентифікації харчових продуктів та управління якістю, ознайомлення з вимогами діючих систем державних і міжнародних стандартів, основних нормативних документів підприємства харчової промисловості; набуття практичних навичок з виявлення фальсифікації харчових продуктів, необхідних для майбутньої виробничої діяльності. Основними завданнями вивчення дисципліни «Ідентифікація продукції та методи виявлення фальсифікації» є ознайомлення та надання студентам відповідної підготовки з питань ідентифікації та виявлення фальсифікації продукції; ознайомлення студентів з основними законодавчими, нормативними документами за тематикою дисципліни чинними в Україні; вивчення основоположних та організаційно-методичних стандартів національної системи сертифікації; виявлення змін органолептичних показників харчових продуктів, їхній характер і ступінь, а також встановлення причин, що зумовили ці зміни; вивчення ідентифікації продукції та виявлення її фальсифікації та дефектів; виявлення чужорідних речовин у продуктах (пестицидів, токсичних елементів, харчових добавок, патогенних мікроорганізмів та ін.). | uk_UA |
dc.title | Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» | uk_UA |
dc.type | Methodical recommendations | uk_UA |
dc.coverage.placename | Тернопіль : ТНТУ | uk_UA |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет ім. І.Пулюя | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Appears in Collections: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Метидичні ідентифікація.pdf | 1,31 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
Admin Tools