Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 349

Всього відвідувань на місяць

червня 2024 липня 2024 серпня 2024 вересня 2024 жовтня 2024 листопада 2024 грудня 2024
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 10 4 29 18 3 0 0

Звантажень файлу

Переглядів
Метидичні ідентифікація.pdf 5767

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 176
Україна 60
Netherlands 36
Germany 22
Belgium 10
Sweden 6
Australia 4
Canada 4
United Kingdom 4
Japan 3

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 56
Louisville 22
Mountain View 19
Kiev 18
Ann Arbor 9
Kharkiv 7
Menlo Park 6
Odessa 6
Ternopil 4
Woodbridge 4