Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 418

Total Visits per Month

一月 2025 二月 2025 三月 2025 四月 2025 五月 2025 六月 2025 七月 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 1 5 45 1 7 10 0

File Downloads

Views
Метидичні ідентифікація.pdf 5975

Top Country Views

Views
美国 240
乌克兰 62
荷兰 36
德国 22
比利时 10
瑞典 6
澳大利亚 4
加拿大 4
英国 4
日本 4

Top City Views

Views
San Ramon 56
San Mateo 52
Mountain View 27
Louisville 23
Kiev 18
Ann Arbor 9
Kharkiv 7
Menlo Park 6
Odessa 6
Ternopil 4