Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 418

Всього відвідувань на місяць

січня 2025 лютого 2025 березня 2025 квітня 2025 травня 2025 червня 2025 липня 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 1 5 45 1 7 10 0

Звантажень файлу

Переглядів
Метидичні ідентифікація.pdf 5974

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 240
Україна 62
Netherlands 36
Germany 22
Belgium 10
Sweden 6
Australia 4
Canada 4
United Kingdom 4
Japan 4

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 56
San Mateo 52
Mountain View 27
Louisville 23
Kiev 18
Ann Arbor 9
Kharkiv 7
Menlo Park 6
Odessa 6
Ternopil 4