Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 444

Всього відвідувань на місяць

травня 2025 червня 2025 липня 2025 серпня 2025 вересня 2025 жовтня 2025 листопада 2025
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Ідентифікація і методи виявлення фальсифікації харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 7 10 0 4 19 2 1

Звантажень файлу

Переглядів
Метидичні ідентифікація.pdf 6101

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
United States 248
Україна 63
Netherlands 36
Germany 22
Japan 17
Belgium 10
Sweden 6
Australia 4
Canada 4
United Kingdom 4

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
San Ramon 56
San Mateo 53
Mountain View 27
Louisville 23
Kiev 18
Tokyo 16
Ann Arbor 9
Kharkiv 7
Odessa 7
Menlo Park 6