Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання практичних занять з курсу «НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 721

Total Visits per Month

四月 2025 五月 2025 六月 2025 七月 2025 八月 2025 九月 2025 十月 2025
Методичні вказівки до виконання практичних занять з курсу «НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 0 4 16 0 37 6 0

File Downloads

Views
Методичка НАССР.pdf 6503

Top Country Views

Views
乌克兰 269
美国 262
荷兰 39
爱尔兰 34
中国 26
德国 25
法国 9
比利时 8
瑞典 6
澳大利亚 4

Top City Views

Views
Kiev 73
San Ramon 56
Mountain View 48
San Mateo 42
Dublin 29
Louisville 26
Dnepropetrovsk 20
Kherson 14
Menlo Park 14
Odessa 14