Statistics

Total Visits

Views
Методичні вказівки до виконання практичних занять з курсу «НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 721

Total Visits per Month

Απριλίου 2025 Μαΐου 2025 Ιουνίου 2025 Ιουλίου 2025 Αυγούστου 2025 Σεπτεμβρίου 2025 Οκτωβρίου 2025
Методичні вказівки до виконання практичних занять з курсу «НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 0 4 16 0 37 6 0

File Downloads

Views
Методичка НАССР.pdf 6503

Top Country Views

Views
Ουκρανία 269
Ηνωμένες Πολιτείες 262
Ολλανδία 39
Ιρλανδία 34
Κίνα 26
Γερμανία 25
Γαλλία 9
Βέλγιο 8
Σουηδία 6
Αυστραλία 4

Top City Views

Views
Kiev 73
San Ramon 56
Mountain View 48
San Mateo 42
Dublin 29
Louisville 26
Dnepropetrovsk 20
Kherson 14
Menlo Park 14
Odessa 14