Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до виконання практичних занять з курсу «НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 710

Всього відвідувань на місяць

лютого 2025 березня 2025 квітня 2025 травня 2025 червня 2025 липня 2025 серпня 2025
Методичні вказівки до виконання практичних занять з курсу «НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 12 2 0 4 16 0 32

Звантажень файлу

Переглядів
Методичка НАССР.pdf 6472

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
Україна 268
United States 254
Netherlands 39
Ireland 33
China 26
Germany 25
France 9
Belgium 8
Sweden 6
Australia 4

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
Kiev 73
San Ramon 56
Mountain View 45
San Mateo 42
Dublin 29
Louisville 26
Dnepropetrovsk 20
Kherson 14
Menlo Park 14
Odessa 14