Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до виконання практичних занять з курсу «НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 721

Всього відвідувань на місяць

квітня 2025 травня 2025 червня 2025 липня 2025 серпня 2025 вересня 2025 жовтня 2025
Методичні вказівки до виконання практичних занять з курсу «НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 0 4 16 0 37 6 0

Звантажень файлу

Переглядів
Методичка НАССР.pdf 6503

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
Україна 269
United States 262
Netherlands 39
Ireland 34
China 26
Germany 25
France 9
Belgium 8
Sweden 6
Australia 4

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
Kiev 73
San Ramon 56
Mountain View 48
San Mateo 42
Dublin 29
Louisville 26
Dnepropetrovsk 20
Kherson 14
Menlo Park 14
Odessa 14