Статистика

Відвідувань загалом

Переглядів
Методичні вказівки до виконання практичних занять з курсу «НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 723

Всього відвідувань на місяць

червня 2025 липня 2025 серпня 2025 вересня 2025 жовтня 2025 листопада 2025 грудня 2025
Методичні вказівки до виконання практичних занять з курсу «НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції» для студентів спеціальності 6.051702 «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» 16 0 37 6 0 2 0

Звантажень файлу

Переглядів
Методичка НАССР.pdf 6541

Найбільше переглядів за країнами

Переглядів
Україна 269
United States 263
Netherlands 39
Ireland 34
China 26
Germany 26
France 9
Belgium 8
Sweden 6
Australia 4

Найбільше переглядів за містами

Переглядів
Kiev 73
San Ramon 56
Mountain View 48
San Mateo 42
Dublin 29
Louisville 26
Dnepropetrovsk 20
Kherson 14
Menlo Park 14
Odessa 14