Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25653
Назва: | Складові успішного просування нового бренду |
Інші назви: | The main parts of the successful promotion of new brand |
Автори: | Корнак, Христина Kornak, Kristina |
Приналежність: | ДВНЗ «Тернопільський коледж харчових технологій і торгівлі», Тернопіль, Україна State Higher Educational Establishment "Ternopil College of Food Technologies and Trade" |
Бібліографічний опис: | Корнак Х. Складові успішного просування нового бренду / Христина Корнак // Матеріали Ⅱ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ та Ⅰ Міжнародного студентського наукового форуму „Креативна економіка очима молоді“, 29-31 березня 2018 року. — Т., 2018. — Том 2. — С. 45–47. |
Bibliographic description: | Kornak K. (2018) Skladovi uspishnoho prosuvannia novoho brendu [The main parts of the successful promotion of new brand]. Proceedings of the Ⅱ International Scientific-Practical Conference «Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions» and Ⅰ International Students Scientific Forum "Creative economy in the youth mindset" (Tern., 29-31 March 2018), vol. 2, pp. 45-47 [in Ukrainian]. |
Є частиною видання: | Матеріали Ⅱ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ та Ⅰ Міжнародного студентського наукового форуму „Креативна економіка очима молоді“ (2), 2018 Proceedings of the Ⅱ International Scientific-Practical Conference «Formation of the mechanism of national economic systems competitive positions strengthening in global, regional and local dimensions» and Ⅰ International Students Scientific Forum "Creative economy in the youth mindset" (2), 2018 |
Конференція/захід: | Ⅱ Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ та Ⅰ Міжнародний студентський науковий форум „Креативна економіка очима молоді“ |
Журнал/збірник: | Матеріали Ⅱ Міжнародної науково-практичної конференції „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ та Ⅰ Міжнародного студентського наукового форуму „Креативна економіка очима молоді“ |
Том: | 2 |
Дата публікації: | 29-бер-2018 |
Дата внесення: | 20-чер-2018 |
Місце видання, проведення: | Тернопіль Ternopil |
Часове охоплення: | 29-31 березня 2018 року 29-31 March 2018 |
Кількість сторінок: | 3 |
Діапазон сторінок: | 45-47 |
Початкова сторінка: | 45 |
Кінцева сторінка: | 47 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25653 |
ISBN: | 978-617-7331-55-0 |
Власник авторського права: | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018 |
URL-посилання пов’язаного матеріалу: | https://aptxt.com/category/dostupno-o-kopirajtinge |
Перелік літератури: | 1. https://aptxt.com/category/dostupno-o-kopirajtinge |
References: | 1. https://aptxt.com/category/dostupno-o-kopirajtinge |
Тип вмісту: | Conference Abstract |
Розташовується у зібраннях: | Ⅱ Міжнародна науково-практична конференція „Формування механізму зміцнення конкурентних позицій національних економічних систем у глобальному, регіональному та локальному вимірах“ (2018) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
FMZKP_2018v2_Kornak_K-The_main_parts_of_the_successful_45-47.pdf | 701,75 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
FMZKP_2018v2_Kornak_K-The_main_parts_of_the_successful_45-47.djvu | 47,13 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
FMZKP_2018v2_Kornak_K-The_main_parts_of_the_successful_45-47__COVER.png | 580,96 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.