Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25442
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шинкарик, Марія Миколаївна | |
dc.contributor.author | Ворощук, Віктор Ярославович | |
dc.contributor.author | Shynkaryk, Mariya | |
dc.contributor.author | Voroshchuk, Viktor | |
dc.coverage.temporal | 22-24 травня 2018 | |
dc.coverage.temporal | 22-24 May 2018 | |
dc.date.accessioned | 2018-06-15T10:41:35Z | - |
dc.date.available | 2018-06-15T10:41:35Z | - |
dc.date.created | 2018-05-22 | |
dc.date.issued | 2018-05-22 | |
dc.identifier.citation | Шинкарик М. М. Інтенсивність гідромеханічної обробки сиркових мас у роторно-вихровому емульсорі / Марія Шинкарик, Віктор Ворощук // Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті), 22-24 травня 2018. — Т. : ТНТУ, 2018. — С. 294. — (Фундаментальні проблеми харчових біо- та нанотехнологій). | |
dc.identifier.isbn | 978-966-305-093-5 | |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25442 | - |
dc.format.extent | 294 | |
dc.language.iso | uk | |
dc.publisher | ТНТУ | |
dc.publisher | TNTU | |
dc.relation.ispartof | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті), 2018 | |
dc.relation.ispartof | Materials of the International scientific and technical conference "Fundamental and applied problems of modern technologies" to the 100th anniversary of the foundation of the National Academy of Sciences of Ukraine and to the commemoration of Ivan Puluj (100th anniversary from the day of death), 2018 | |
dc.title | Інтенсивність гідромеханічної обробки сиркових мас у роторно-вихровому емульсорі | |
dc.title.alternative | Intensity of hydromechanical processing of curd mass in rotor-vortex emulsifier | |
dc.type | Conference Abstract | |
dc.rights.holder | © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018 | |
dc.coverage.placename | Тернопіль | |
dc.coverage.placename | Ternopil | |
dc.format.pages | 1 | |
dc.subject.udc | 637.024 | |
dc.identifier.citationen | Shynkaryk M., Voroshchuk V. (2018) Intensyvnist hidromekhanichnoi obrobky syrkovykh mas u rotorno-vykhrovomu emulsori [Intensity of hydromechanical processing of curd mass in rotor-vortex emulsifier]. Materials of the International scientific and technical conference "Fundamental and applied problems of modern technologies" to the 100th anniversary of the foundation of the National Academy of Sciences of Ukraine and to the commemoration of Ivan Puluj (100th anniversary from the day of death) (Tern., 22-24 May 2018), pp. 294 [in Ukrainian]. | |
dc.contributor.affiliation | Тернопільський національний технічний університет ім. І.Пулюя | |
dc.citation.journalTitle | Матеріали Міжнародної науково-технічної конференції „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ до 100 річчя з дня заснування НАН України та на вшанування пам’яті Івана Пулюя (100 річчя з дня смерті) | |
dc.citation.spage | 294 | |
dc.citation.epage | 294 | |
dc.citation.conference | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ | |
Розташовується у зібраннях: | Міжнародна науково-технічна конференція „Фундаментальні та прикладні проблеми сучасних технологій“ (2018) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MNTK_2018_2018_Shynkaryk_M-Intensity_of_hydromechanical_294.pdf | 281,79 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2018_2018_Shynkaryk_M-Intensity_of_hydromechanical_294.djvu | 16,71 kB | DjVu | Переглянути/відкрити | |
MNTK_2018_2018_Shynkaryk_M-Intensity_of_hydromechanical_294__COVER.png | 412,83 kB | image/png | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.