このアイテムの引用には次の識別子を使用してください:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25333| タイトル: | Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". |
| 著者: | Дацишин, Катерина Євгенівна Сторож, Людмила Анатолівна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". / Уклад.: Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2017. – 73 с. |
| 発行日: | 9月-2017 |
| Date of entry: | 14-6月-2018 |
| Country (code): | UA |
| Place of the edition/event: | ТНТУ |
| Page range: | 73 |
| 記述: | Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". / Уклад.: Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2017. – 73 с. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25333 |
| Content type: | Laboratory Instructions |
| 出現コレクション: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
このアイテムのファイル:
| ファイル | 記述 | サイズ | フォーマット | |
|---|---|---|---|---|
| Методичка_брошура Ч.1 Харчові техн.pdf | 2,51 MB | Adobe PDF | 見る/開く |
このリポジトリに保管されているアイテムはすべて著作権により保護されています。
管理ツール