Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25333| Titulua: | Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". |
| Egilea: | Дацишин, Катерина Євгенівна Сторож, Людмила Анатолівна |
| Bibliographic description (Ukraine): | Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". / Уклад.: Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2017. – 73 с. |
| Gordailuaren-data: | Sep-2017 |
| Date of entry: | 14-Jun-2018 |
| Country (code): | UA |
| Place of the edition/event: | ТНТУ |
| Page range: | 73 |
| Deskribapena: | Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". / Уклад.: Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2017. – 73 с. |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25333 |
| Content type: | Laboratory Instructions |
| Bildumetan azaltzen da: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Item honetako fitxategiak:
| Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
|---|---|---|---|---|
| Методичка_брошура Ч.1 Харчові техн.pdf | 2,51 MB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.
Administratzailearen tresnak