Ezzel az azonosítóval hivatkozhat erre a dokumentumra forrásmegjelölésben vagy hiperhivatkozás esetén:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25332
Title: | Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання практичних робіт |
Authors: | Дацишин, Катерина Євгенівна Сторож, Людмила Анатолівна |
Bibliographic description (Ukraine): | Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції" Харчові технології. Частина 1. / уклад. : Л.А. Сторож, К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2017. – 34 с. |
Issue Date: | sze-2017 |
Date of entry: | 14-jún-2018 |
Publisher: | ТНТУ |
Country (code): | UA |
Page range: | 34 |
Description: | Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". / Уклад.: Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2017. – 34 с. |
Content: | Зміст № роботи Тема практичної роботи Стор. 1 Основні технологічні поняття та визначення 4 2 Теоретичні основи технології тривалого зберігання харчових продуктів 7 3 Теоретичні основи екстрагування рослинної сировини 10 4 Сировина для харчових технологій 13 5 Технологічні розрахунки в молочній промисловості 17 6 Розрахунок маси сухих речовин і вологи у сировині для виробництва хліба і хлібобулочних виробів 26 7 Інноваційні технології виробництва олій 27 Рекомендована література 31 |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25332 |
Content type: | Methodical recommendations |
Ebben a gyűjteményben: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Fájlok a dokumentumban:
Fájl | Leírás | Méret | Formátum | |
---|---|---|---|---|
Метод_брош. практичні Харчові технології Ч.pdf | 1,49 MB | Adobe PDF | Megtekintés/Megnyitás |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!
Admin Tools