Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25332
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дацишин, Катерина Євгенівна | - |
dc.contributor.author | Сторож, Людмила Анатолівна | - |
dc.date.accessioned | 2018-06-14T05:46:57Z | - |
dc.date.available | 2018-06-14T05:46:57Z | - |
dc.date.issued | 2017-09 | - |
dc.identifier.citation | Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції" Харчові технології. Частина 1. / уклад. : Л.А. Сторож, К.Є. Дацишин. – Т. : ТНТУ, 2017. – 34 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25332 | - |
dc.description | Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання практичних робіт для студентів денної форми навчання напряму підготовки 6.051702 "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції". / Уклад.: Сторож Л.А., Дацишин К.Є. – Т.: ТНТУ, 2017. – 34 с. | uk_UA |
dc.description.tableofcontents | Зміст № роботи Тема практичної роботи Стор. 1 Основні технологічні поняття та визначення 4 2 Теоретичні основи технології тривалого зберігання харчових продуктів 7 3 Теоретичні основи екстрагування рослинної сировини 10 4 Сировина для харчових технологій 13 5 Технологічні розрахунки в молочній промисловості 17 6 Розрахунок маси сухих речовин і вологи у сировині для виробництва хліба і хлібобулочних виробів 26 7 Інноваційні технології виробництва олій 27 Рекомендована література 31 | uk_UA |
dc.format.extent | 34 | - |
dc.publisher | ТНТУ | uk_UA |
dc.title | Харчові технології. Частина 1. : Метод. вказівки до виконання практичних робіт | uk_UA |
dc.type | Methodical recommendations | uk_UA |
dc.coverage.country | UA | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні матеріали кафедри харчової біотехнології і хімії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Метод_брош. практичні Харчові технології Ч.pdf | 1,49 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
Інструменти адміністратора