Veuillez utiliser cette adresse pour citer ce document : http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25189

Titel: Резерви підвищення конкурентоспроможності підприємств пивоварної галузі України
Övriga titlar: Reserves for increasing competitiveness of enterprises of the beer industry of Ukraine
Författare: Рафальська, Н.
Rafalska, N.
Affiliation: Національний університет водного господарства та природокористування
National University Of Water And Environmental Engineering
Bibliographic description (Ukraine): Рафальська Н. Резерви підвищення конкурентоспроможності підприємств пивоварної галузі України / Рафальська Н. // Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 26-27 квітня 2018 року. — Т. : ТНТУ, 2018. — Том 2. — С. 41–42. — (Економіка, менеджмент, фінанси).
Bibliographic description (International): Rafalska N. (2018) Rezervy pidvyshchennia konkurentospromozhnosti pidpryiemstv pyvovarnoi haluzi Ukrainy [Reserves for increasing competitiveness of enterprises of the beer industry of Ukraine]. Zbirnyk tez Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 26-27 April 2018), vol. 2, pp. 41-42 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2), 2018
Conference/Event: Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 2
Utgivningsdatum: 26-apr-2018
Date of entry: 6-jun-2018
Utgivare: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 26-27 квітня 2018 року
26-27 April 2018
UDC: 339.137
Nyckelord: конкурентоспроможність
резерви конкурентоспроможності
рівень конкурентоспроможності
конкурентні переваги
конкурентна боротьба
competitiveness
reserves of competitiveness
level of competitiveness
competitive advantages
competitive struggle
Number of pages: 2
Page range: 41-42
Start page: 41
End page: 42
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25189
Copyright owner: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018
References (Ukraine): 1. Гриневецька Л.В. Резерви підвищення конкурентоспроможності підприємства / Л.В. Гриневецька // Вісник соціально-економічних досліджень. – Одеса, 2010. – Вип. 38. – С. 248-252.
2. Пєтухова О.М. Аналіз та перспективи розвитку пивоварної галузі України / О.М. Пєтухова, М.К. Римаренко // Ефективна економіка. – 2015. – № 10.
3. Рафальська Н.М. Сучасні тенденції брендингової діяльності підприємств пивоварної галузі України / Н.М. Рафальська // Студентський вісник НУВГП. – 2017. - № 1 (7). – С. 117-120.
4. Швед Т.В. Оцінка конкурентоспроможності підприємства / Т.В. Швед, І.С. Біла // Економіка і суспільство. – 2017. - №8. – С. 406-410.
References (International): 1. Hrynevetska L.V. Rezervy pidvyshchennia konkurentospromozhnosti pidpryiemstva, L.V. Hrynevetska, Visnyk sotsialno-ekonomichnykh doslidzhen, Odesa, 2010, Iss. 38, P. 248-252.
2. Pietukhova O.M. Analiz ta perspektyvy rozvytku pyvovarnoi haluzi Ukrainy, O.M. Pietukhova, M.K. Rymarenko, Efektyvna ekonomika, 2015, No 10.
3. Rafalska N.M. Suchasni tendentsii brendynhovoi diialnosti pidpryiemstv pyvovarnoi haluzi Ukrainy, N.M. Rafalska, Studentskyi visnyk NUVHP, 2017, No 1 (7), P. 117-120.
4. Shved T.V. Otsinka konkurentospromozhnosti pidpryiemstva, T.V. Shved, I.S. Bila, Ekonomika i suspilstvo, 2017, No 8, P. 406-410.
Content type: Conference Abstract
Samling:Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2018)



Materialet i DSpace är upphovsrättsligt skyddat och får ej användas i kommersiellt syfte!