Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25189

Tytuł: Резерви підвищення конкурентоспроможності підприємств пивоварної галузі України
Inne tytuły: Reserves for increasing competitiveness of enterprises of the beer industry of Ukraine
Authors: Рафальська, Н.
Rafalska, N.
Affiliation: Національний університет водного господарства та природокористування
National University Of Water And Environmental Engineering
Bibliographic description (Ukraine): Рафальська Н. Резерви підвищення конкурентоспроможності підприємств пивоварної галузі України / Рафальська Н. // Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 26-27 квітня 2018 року. — Т. : ТНТУ, 2018. — Том 2. — С. 41–42. — (Економіка, менеджмент, фінанси).
Bibliographic description (International): Rafalska N. (2018) Rezervy pidvyshchennia konkurentospromozhnosti pidpryiemstv pyvovarnoi haluzi Ukrainy [Reserves for increasing competitiveness of enterprises of the beer industry of Ukraine]. Zbirnyk tez Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 26-27 April 2018), vol. 2, pp. 41-42 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2), 2018
Konferencja/wydarzenie: Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Tom: 2
Data wydania: 26-kwi-2018
Date of entry: 6-cze-2018
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 26-27 квітня 2018 року
26-27 April 2018
UDC: 339.137
Słowa kluczowe: конкурентоспроможність
резерви конкурентоспроможності
рівень конкурентоспроможності
конкурентні переваги
конкурентна боротьба
competitiveness
reserves of competitiveness
level of competitiveness
competitive advantages
competitive struggle
Strony: 2
Zakres stron: 41-42
Główna strona: 41
Strona końcowa: 42
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25189
Właściciel praw autorskich: © Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2018
Wykaz piśmiennictwa: 1. Гриневецька Л.В. Резерви підвищення конкурентоспроможності підприємства / Л.В. Гриневецька // Вісник соціально-економічних досліджень. – Одеса, 2010. – Вип. 38. – С. 248-252.
2. Пєтухова О.М. Аналіз та перспективи розвитку пивоварної галузі України / О.М. Пєтухова, М.К. Римаренко // Ефективна економіка. – 2015. – № 10.
3. Рафальська Н.М. Сучасні тенденції брендингової діяльності підприємств пивоварної галузі України / Н.М. Рафальська // Студентський вісник НУВГП. – 2017. - № 1 (7). – С. 117-120.
4. Швед Т.В. Оцінка конкурентоспроможності підприємства / Т.В. Швед, І.С. Біла // Економіка і суспільство. – 2017. - №8. – С. 406-410.
References: 1. Hrynevetska L.V. Rezervy pidvyshchennia konkurentospromozhnosti pidpryiemstva, L.V. Hrynevetska, Visnyk sotsialno-ekonomichnykh doslidzhen, Odesa, 2010, Iss. 38, P. 248-252.
2. Pietukhova O.M. Analiz ta perspektyvy rozvytku pyvovarnoi haluzi Ukrainy, O.M. Pietukhova, M.K. Rymarenko, Efektyvna ekonomika, 2015, No 10.
3. Rafalska N.M. Suchasni tendentsii brendynhovoi diialnosti pidpryiemstv pyvovarnoi haluzi Ukrainy, N.M. Rafalska, Studentskyi visnyk NUVHP, 2017, No 1 (7), P. 117-120.
4. Shved T.V. Otsinka konkurentospromozhnosti pidpryiemstva, T.V. Shved, I.S. Bila, Ekonomika i suspilstvo, 2017, No 8, P. 406-410.
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2018)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi