Link lub cytat. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25021

Tytuł: Аналіз обладнання для подрібнення м’ясної сировини
Inne tytuły: Equipment analysis for raw material measuring
Authors: Адамчук, Н.
Adamchuk, N.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Адамчук Н. Аналіз обладнання для подрібнення м’ясної сировини / Адамчук Н. // Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 26-27 квітня 2018 року. — Т. : ТНТУ, 2018. — Том 1. — С. 3. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Adamchuk N. (2018) Analiz obladnannia dlia podribnennia miasnoi syrovyny [Equipment analysis for raw material measuring]. Zbirnyk tez Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 26-27 April 2018), vol. 1, pp. 3 [in Ukrainian].
Część publikacji: Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (1), 2018
Konferencja/wydarzenie: Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/kolekcja: Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Tom: 1
Data wydania: 26-kwi-2018
Date of entry: 30-maj-2018
Wydawca: ТНТУ
TNTU
Place edycja: Тернопіль
Ternopil
Zakresu czasowego: 26-27 квітня 2018 року
26-27 April 2018
UDC: 637.52
Słowa kluczowe: кутер
подрібнення
фарш
cutmaster
particle size reduction
comminuted meat
Strony: 1
Zakres stron: 3
Główna strona: 3
Strona końcowa: 3
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25021
Typ zawartości: Conference Abstract
Występuje w kolekcjach:Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2018)



Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi