Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25021

Назва: Аналіз обладнання для подрібнення м’ясної сировини
Інші назви: Equipment analysis for raw material measuring
Автори: Адамчук, Н.
Adamchuk, N.
Приналежність: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
Бібліографічний опис: Адамчук Н. Аналіз обладнання для подрібнення м’ясної сировини / Адамчук Н. // Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 26-27 квітня 2018 року. — Т. : ТНТУ, 2018. — Том 1. — С. 3. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description: Adamchuk N. (2018) Analiz obladnannia dlia podribnennia miasnoi syrovyny [Equipment analysis for raw material measuring]. Zbirnyk tez Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 26-27 April 2018), vol. 1, pp. 3 [in Ukrainian].
Є частиною видання: Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (1), 2018
Конференція/захід: Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Журнал/збірник: Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Том: 1
Дата публікації: 26-кві-2018
Дата внесення: 30-тра-2018
Видавництво: ТНТУ
TNTU
Місце видання, проведення: Тернопіль
Ternopil
Часове охоплення: 26-27 квітня 2018 року
26-27 April 2018
УДК: 637.52
Теми: кутер
подрібнення
фарш
cutmaster
particle size reduction
comminuted meat
Кількість сторінок: 1
Діапазон сторінок: 3
Початкова сторінка: 3
Кінцева сторінка: 3
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25021
Тип вмісту: Conference Abstract
Розташовується у зібраннях:Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2018)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.