Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25021

Název: Аналіз обладнання для подрібнення м’ясної сировини
Další názvy: Equipment analysis for raw material measuring
Autoři: Адамчук, Н.
Adamchuk, N.
Affiliation: Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University
Bibliographic description (Ukraine): Адамчук Н. Аналіз обладнання для подрібнення м’ясної сировини / Адамчук Н. // Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 26-27 квітня 2018 року. — Т. : ТНТУ, 2018. — Том 1. — С. 3. — (Обладнання харчових виробництв).
Bibliographic description (International): Adamchuk N. (2018) Analiz obladnannia dlia podribnennia miasnoi syrovyny [Equipment analysis for raw material measuring]. Zbirnyk tez Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 26-27 April 2018), vol. 1, pp. 3 [in Ukrainian].
Is part of: Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (1), 2018
Conference/Event: Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Journal/Collection: Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
Volume: 1
Datum vydání: 26-dub-2018
Date of entry: 30-kvě-2018
Nakladatel: ТНТУ
TNTU
Place of the edition/event: Тернопіль
Ternopil
Temporal Coverage: 26-27 квітня 2018 року
26-27 April 2018
UDC: 637.52
Klíčová slova: кутер
подрібнення
фарш
cutmaster
particle size reduction
comminuted meat
Number of pages: 1
Page range: 3
Start page: 3
End page: 3
URI: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25021
Content type: Conference Abstract
Vyskytuje se v kolekcích:Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2018)



Všechny záznamy v DSpace jsou chráněny autorskými právy, všechna práva vyhrazena.