Použijte tento identifikátor k citaci nebo jako odkaz na tento záznam:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25017
| Název: | Теплові режими випікання хлібобулочних виробів |
| Další názvy: | The heat modes of baking bakery products |
| Autoři: | Пованда, М. Povanda, M. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
| Bibliographic description (Ukraine): | Пованда М. Теплові режими випікання хлібобулочних виробів / Пованда М. // Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 26-27 квітня 2018 року. — Т. : ТНТУ, 2018. — Том 1. — С. 32. — (Обладнання харчових виробництв). |
| Bibliographic description (International): | Povanda M. (2018) Teplovi rezhymy vypikannia khlibobulochnykh vyrobiv [The heat modes of baking bakery products]. Zbirnyk tez Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 26-27 April 2018), vol. 1, pp. 32 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (1), 2018 |
| Conference/Event: | Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Volume: | 1 |
| Datum vydání: | 26-dub-2018 |
| Date of entry: | 30-kvě-2018 |
| Nakladatel: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 26-27 квітня 2018 року 26-27 April 2018 |
| UDC: | 664.653.1 |
| Klíčová slova: | випікання тісто-хліб heat modes bakery products baking |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 32 |
| Start page: | 32 |
| End page: | 32 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25017 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Vyskytuje se v kolekcích: | Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2018) |
Soubory připojené k záznamu:
| Soubor | Popis | Velikost | Formát | |
|---|---|---|---|---|
| MSNK_2018v1_Povanda_M-The_heat_modes_of_baking_bakery_32.pdf | 286,73 kB | Adobe PDF | Zobrazit/otevřít | |
| MSNK_2018v1_Povanda_M-The_heat_modes_of_baking_bakery_32.djvu | 19,04 kB | DjVu | Zobrazit/otevřít | |
| MSNK_2018v1_Povanda_M-The_heat_modes_of_baking_bakery_32__COVER.png | 354,29 kB | image/png | Zobrazit/otevřít |
Minden dokumentum, ami a DSpace rendszerben szerepel, szerzői jogokkal védett. Minden jog fenntartva!