กรุณาใช้ตัวระบุนี้เพื่ออ้างอิงหรือเชื่อมต่อรายการนี้: http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25017

ระเบียนเมทาดาทาแบบเต็ม
ฟิลด์ DC ค่าภาษา
dc.contributor.authorПованда, М.
dc.contributor.authorPovanda, M.
dc.coverage.temporal26-27 квітня 2018 року
dc.coverage.temporal26-27 April 2018
dc.date.accessioned2018-05-30T06:54:00Z-
dc.date.available2018-05-30T06:54:00Z-
dc.date.created2018-04-26
dc.date.issued2018-04-26
dc.identifier.citationПованда М. Теплові режими випікання хлібобулочних виробів / Пованда М. // Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 26-27 квітня 2018 року. — Т. : ТНТУ, 2018. — Том 1. — С. 32. — (Обладнання харчових виробництв).
dc.identifier.urihttp://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25017-
dc.format.extent32
dc.language.isouk
dc.publisherТНТУ
dc.publisherTNTU
dc.relation.ispartofЗбірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (1), 2018
dc.subjectвипікання
dc.subjectтісто-хліб
dc.subjectheat modes
dc.subjectbakery products
dc.subjectbaking
dc.titleТеплові режими випікання хлібобулочних виробів
dc.title.alternativeThe heat modes of baking bakery products
dc.typeConference Abstract
dc.coverage.placenameТернопіль
dc.coverage.placenameTernopil
dc.format.pages1
dc.subject.udc664.653.1
dc.identifier.citationenPovanda M. (2018) Teplovi rezhymy vypikannia khlibobulochnykh vyrobiv [The heat modes of baking bakery products]. Zbirnyk tez Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 26-27 April 2018), vol. 1, pp. 32 [in Ukrainian].
dc.contributor.affiliationТернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
dc.contributor.affiliationTernopil Ivan Pul’uj National Technical University
dc.citation.journalTitleЗбірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
dc.citation.volume1
dc.citation.spage32
dc.citation.epage32
dc.citation.conferenceМіжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“
ปรากฏในกลุ่มข้อมูล:Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2018)

แฟ้มในรายการข้อมูลนี้:
แฟ้ม รายละเอียด ขนาดรูปแบบ 
MSNK_2018v1_Povanda_M-The_heat_modes_of_baking_bakery_32.pdf286,73 kBAdobe PDFดู/เปิด
MSNK_2018v1_Povanda_M-The_heat_modes_of_baking_bakery_32.djvu19,04 kBDjVuดู/เปิด
MSNK_2018v1_Povanda_M-The_heat_modes_of_baking_bakery_32__COVER.png354,29 kBimage/pngGweld/Agor


Diogelir eitemau yn DSpace gan hawlfraint, a chedwir pob hawl, onibai y nodir fel arall.