Bu öğeden alıntı yapmak, öğeye bağlanmak için bu tanımlayıcıyı kullanınız:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25017
| Başlık: | Теплові режими випікання хлібобулочних виробів |
| Diğer Başlıklar: | The heat modes of baking bakery products |
| Yazarlar: | Пованда, М. Povanda, M. |
| Affiliation: | Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя Ternopil Ivan Pul’uj National Technical University |
| Bibliographic description (Ukraine): | Пованда М. Теплові режими випікання хлібобулочних виробів / Пованда М. // Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“, 26-27 квітня 2018 року. — Т. : ТНТУ, 2018. — Том 1. — С. 32. — (Обладнання харчових виробництв). |
| Bibliographic description (International): | Povanda M. (2018) Teplovi rezhymy vypikannia khlibobulochnykh vyrobiv [The heat modes of baking bakery products]. Zbirnyk tez Mizhnarodnoi studentskoi naukovo-tekhnichnoi konferentsii "Pryrodnychi ta humanitarni nauky. Aktualni pytannia" (Tern., 26-27 April 2018), vol. 1, pp. 32 [in Ukrainian]. |
| Is part of: | Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (1), 2018 |
| Conference/Event: | Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Journal/Collection: | Збірник тез Міжнародної студентської науково-технічної конференції „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ |
| Volume: | 1 |
| Yayın Tarihi: | 26-Nis-2018 |
| Date of entry: | 30-May-2018 |
| Yayıncı: | ТНТУ TNTU |
| Place of the edition/event: | Тернопіль Ternopil |
| Temporal Coverage: | 26-27 квітня 2018 року 26-27 April 2018 |
| UDC: | 664.653.1 |
| Anahtar kelimeler: | випікання тісто-хліб heat modes bakery products baking |
| Number of pages: | 1 |
| Page range: | 32 |
| Start page: | 32 |
| End page: | 32 |
| URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/25017 |
| Content type: | Conference Abstract |
| Koleksiyonlarda Görünür: | Міжнародна студентська науково-технічна конференція „Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання“ (2018) |
Bu öğenin dosyaları:
| Dosya | Açıklama | Boyut | Biçim | |
|---|---|---|---|---|
| MSNK_2018v1_Povanda_M-The_heat_modes_of_baking_bakery_32.pdf | 286,73 kB | Adobe PDF | Göster/Aç | |
| MSNK_2018v1_Povanda_M-The_heat_modes_of_baking_bakery_32.djvu | 19,04 kB | DjVu | Göster/Aç | |
| MSNK_2018v1_Povanda_M-The_heat_modes_of_baking_bakery_32__COVER.png | 354,29 kB | image/png | Göster/Aç |
DSpace'deki bütün öğeler, aksi belirtilmedikçe, tüm hakları saklı tutulmak şartıyla telif hakkı ile korunmaktadır.