Mesedez, erabili identifikatzaile hau item hau aipatzeko edo estekatzeko:
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23984
Titulua: | Удосконалення конструкції камери нагнітання в тістоподільній машині А2-ХТН на ТЗОВ «Тернопільхлібпром» з дослідженням впливу констуктивних і технологічних параметрів на процес поділу тіста на заготовки |
Beste titulu batzuk: | Improvement of pressure chamber design in dough dividing machine А2-ХТН at LLC “Ternopilkhlibprom” including structural and technological parameters impact on the process of dough division into semis |
Egilea: | Івасенко, Михайло Йосафатович |
Bibliographic description (Ukraine): | Івасенко М.Й. Удосконалення конструкції камери нагнітання в тістоподільній машині А2-ХТН на ТЗОВ «Тернопільхлібпром» з дослідженням впливу констуктивних і технологічних параметрів на процес поділу тіста на заготовки: автореферат дипломної роботи магістра за спеціальністю „133 — галузеве машинобудування“/ М. Й. Івасенко . — Тернопіль: ТНТУ, 2018. — 7 с. |
Gordailuaren-data: | 19-Feb-2018 |
Submitted date: | 19-Feb-2018 |
Date of entry: | 21-Feb-2018 |
Supervisor: | Стадник, Ігор Ярославович |
Gako-hitzak: | 133 галузеве машинобудування |
Laburpena: | В дипломній роботі виконано заходи спрямовані на підвищення ефективності поділки тіста на заготовки на основі нової конструкції нагнітальної лопаті. Запропоновано математичну аналітичну модель енергетичного балансу, що характеризує характер ефективності технологічних і конструктивних впливів на поділку тіста. Проведено дослідження реологічного стану тіста в процесі нагнітання та готової заготовки після поділки. Дані значення дозволяють оцінити ефективність нової конструкції лопаті за різних граничних умов, при її різній геометрії і при різних розмірах і масі заготовки. |
URI: | http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/23984 |
Content type: | Master Thesis |
Bildumetan azaltzen da: | 133 — галузеве машинобудування |
Item honetako fitxategiak:
Fitxategia | Deskribapena | Tamaina | Formatua | |
---|---|---|---|---|
автореферат-Івасенко.pdf | 307,2 kB | Adobe PDF | Bistaratu/Ireki |
DSpaceko itemak copyright bidez babestuta daude, eskubide guztiak gordeta, baldin eta kontrakoa adierazten ez bada.
Administratzailearen tresnak